Incident la metrou. O bucată din tavan a căzut pe șine, în stația 1 Mai

metrou.jpg

metrou
Ion Rădoi, preşedintele „Unitatea" - Sindicatul Liber din Metrou (USLM), a vorbit despre problema insolvenței Metrorex
Sursă foto: Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Incident periculos, la metrou, în stația 1 Mai. O bucată de tablă din tavan a căzut pe linia de metrou, miercuri dimineață (12 mai). Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită însă circulaţia s-a desfășurat cu dificultate pentru aproximativ o jumătate de oră.

”Metrorex informează că astăzi, 12.05.2021, începând cu ora 08:03, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate, din cauza unei probleme tehnice apărute la stația de metrou 1 Mai, firul 1”, se arată în comunicatul Metrorex.

Prin urmare, pentru continuarea călătoriilor, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă, între stațiile Gara de Nord 2 – Grivița (firul 1), Grivița – Jiului (fir 2), Străulești – Jiului (firul 1).

Fum în stația Bazilescu

Mai mulți călători s-au plâns de miros de fum în stația Parc Bazilescu. Echipele specializate Metrorex au intervenit pentru remedierea rapidă a situației.

Directorul Metrorex a confirmat că incidentul de miercuri dimineață a avut loc după ce pe calea de rulare a căzut o tablă din tavan și s-a produs un scurtcircuit, potrivit observatornews.ro. Niciun călător nu a fost rănit.

”Facem acum cercetari la fata locului, am recuperat și obiectul. O să revenim cu detalii. E o problema tehnica, într-adevar”, a mai spus Ștefan Paraschiv.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1