Începe Aeronautic Show, spectacolul de acrobații aeriene de pe Lacul Morii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Toți locuitorii Sectorului 6 sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie 2017, începând cu orele 11.00, la Lacul Morii din București, pentru a participa la AERONAUTIC SHOW 2017, singurul festival din România care îmbină acrobațiile aeriene cu cele nautice.

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, și Ministerul Apărării Naționale care are și calitatea de co-organizator.

Programul de peste trei ore cuprinde exerciții demonstrative realizate de instituții și cluburi de profil: Ministerul Apărării Naționale - Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestre și Statul Major al Forțelor Navale; Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Resuscitare - SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, Clubul de Aeronautică Liberă Timișoara, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.

simeon stalpnicul png

Tot sâmbătă, 16 septembrie, între orele 10.00 și 18.00, în Parcul Crângaşi va avea loc AeroNautic Expo, locul unde spectatorii pot interacţiona cu personalul şi tehnica prezentate de:

Ministerul Apărării Naționale cu următoarele structuri:

Statul Major al Forţelor TerestreStatul Major al Forţelor AerieneStatul Major al Forţelor NavaleComandamentul Logistic ÎntrunitComandamentul Comunicațiilor și InformaticiiDirecția Management Resurse UmaneDirecția Personal și MobilizareBrigada 30 Gardă "Mihai Viteazul"Academia Tehnică Militară

Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei

Inspectoratul pentru Situații de Urgență

SMURD

Asociația Aeronautică Română 

Cluburi de profil din domeniile aerian și nautic.

În zona destinată expoziției statice, copiii și nu numai pot interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar. Pot vedea ce înseamnă cariera militară și, de asemenea, pot participa la ateliere de supraviețuire, ateliere de cățărare pe panou de alpinism, atelier de traversare pe funicular și vor avea parte de multe alte activități specifice. 

Polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competențelor, în zonele adiacente festivalului, faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Intrarea la spectacol, precum și în zona expoziției, este liberă. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou Staţia Crângaşi și autobuzele 162, 163, 178.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net