Incendiul din Centrul Vechi ascundea o crimă oribilă. Autorul ei a povestit cum s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Incendiul a avut loc în noaptea de 17 spre 18 iunie
Incendiul a avut loc în noaptea de 17 spre 18 iunie

Poate vă aduceţi aminte de incendiul care a avut loc la jumătatea lunii iunie într-un local din Centrul Vechi al Bucureştiului. Ei bine, el ascundea o crimă oribilă, iar autorul ei a fost abia acum arestat preventiv pentru 30 de zile.

Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Vasile Văduva, care vineri a fost reţinut pentru omor, transmite Mediafax. Acesta a fost dus vineri la locul crimei, unde le-a arătat ofiţerilor de la Omoruri cum l-a ucis pe Nicuşor Stanciu, asociatul său. Vasile Văduva a recunoscut crima şi a mărturisit că îşi regretă fapta. Una, de altfel, cutremurătoare.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, la data de 13.06.2014, în jurul orelor 15:00, în timp ce se afla în imobilul situat pe str. Gabroveni nr. 16, inculpatul Văduva Vasile l-a lovit în mod repetat, cu o intensitate deosebită, cu un ciocan, pe asociatul său, victima S.N., la nivelul capului, provocând în acest mod decesul acestuia.

În zilele următoare comiterii faptei, inculpatul a acoperit cadavrul cu un material textil şi l-a introdus într-un sac din plastic, iar apoi l-a ascuns sub podeaua din lemn, într-o cameră de la etajul imobilului, la baza unui stâlp de rezistenţă.

Ulterior, în noaptea de 17/18.06.2014, întrucât cadavrul intrase în stare de putrefacţie şi exista pericolul să fie găsit de alte persoane, Văduva Vasile a incendiat imobilul turnând substanţe inflamabile peste cadavru", arată procurorii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net