Incendiu puternic în zona lacului Văcăreşti din Capitală

Ultima actualizare:

    Incendiul este al doilea de săptămâna aceastacaptură Romania TV
Incendiul este al doilea de săptămâna aceastacaptură Romania TV

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-masă, în cartierul Berceni din Capitală. Focul a izbucnit în zona cunoscută ca "Delta Capitalei". Nicio persoană nu se află în pericol, conform Romania TV.

Incendiul a izbucnit în Delta Văcăreşti din Capitală, potrivit romaniatv.net. Patru autospeciale ale pompierilor, cu apă şi spumă, au fost mobilizate la faţa locului pentru a stinge flăcările. Din cauza fumului dens şi a flăcărilor care se extind din cauza vântului, accesul pompierilor se face cu dificultate.Luni, pompierii au intervenit tot în zona respectivă, după ce un incendiu a cuprins vegetaţia uscată. 

În spaţiul cuprins între Calea Văcăreşti, Şoseaua Vitan- Bârzeşti şi Splaiul Unirii trăiesc peste 94 de specii de păsări, specii rare de amfibieni şi reptile, dar şi vidre, bizami şi multe alte vietăţi care au determinat mai multe ONG-uri să facă demersuri pentru ca această zonă să fie declarată prin lege rezervaţie naturală. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net