Incendiu puternic la o hală cu materiale de construcţii, în Baloteşti

incendiu-balotesti.jpg

incendiu balotesti
Incendiu la o hală cu materiale de construcţii, în Baloteşti
foto: Bucureşti-Ilfov
Citeste tot despre: 

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, 17 martie, la o hală cu materiale de construcţii, în Baloteşti. Pompierii intervin cu 10 autospeciale şi două autoscări.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat, luni, 17 martie, că un puternic incendiu a izbucnit la o hală cu materiale de construcţii, în Baloteşti. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de patru sute de metri pătraţi. La faţa locului intervin pompierii cu zece autospeciale de stingere şi două autoscări.

incendiu-balotesti-pompieri.jpg

incendiu balotesti
Pompierii intervin cu opt autospeciale şi două autoscări
foto: Isu Bucureşti-Ilfov

"În această dimineaţă, în jurul oreo 9.15 minute, în dispeceratul ISU Bucureşti-Ilfov, a fost primit un apel prin care ni se semnala faptul că, în localitatea Baloteşti, pe strada Unirii, un incendiu s-a produs la o hală de depozitare a materialelor de construcţii. Au fost trimise spre locul intervenţiei 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o ambulanţă SMURD si o autospecială pentru descarcerare. La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi degajări foarte mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp. Până în acest moment, nu sunt victime sau persoane care să necesite îngrijiri medicale", a precizat Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1