Incendiu puternic în București. Fumul negru s-a ridicat deasupra cartierului Pantelimon

incendiu-pantelimon1.jpg

incendiu in pantelimon
Fumul negru s-a ridicat deasupra cartierului Pantelimon din București mai bine de jumătate de oră
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață, puțin înainte de ora 9. A ars un transformator electric, aflat într-o clădire independentă. La fața locului au acționat patru autospeciale de stingere.

Incendiul a izbucnit, joi dimineață, la un transformator electric aflat într-o clădire de pe stgrada Ion Sahighian din cartierul bucureștean Pantelimon. Fumul negru s-a ridicat într-o coloană groasă deasupra cartierului timp de mai bine de jumătate de oră.

incendiu-pantelimon0.jpg

incendiu in pantelimon
Incendiul a izbucnit joi dimineață, puțin înainte de ora 9
foto: Click!

 

Este vorba despre o clădire independentă, aflată la stradă, cu mai multe spații comerciale în vecinătate. Au acționat patru autoutilitare de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare.

incendiu-pantelimon2.jpeg

incendiu in pantelimon
La fața locului au acționat patru autoutilitare de stingere
foto: ISU București

 

Fumul negru și mirosul specific au fost generate, cel mai probabil, de uleiul din transformator. Din fericire, nu au exista victime, iar incendiul a fost localizat. Nu s-a impus evacuarea persoanelor din zonă.

Loading...

Citește și

  • incendiu colectiv

    Un incendiu devastator a îndoliat Capitala. Vineri spre sâmbătă (30 spre 31 octombrie) a fost o noapte de groază marca Halloween în adevăratul sens al cuvântului. 27 de oameni au pierit după ce un foc năprasnic a mistuit un club situat în fosta fabrică „Pionierul” din sectorul 4.

  • Focul arde mocnit pe o suprafață de circa 30.000 mp de teren

    Nu mai ieșim cu mașinile în oraș, ne-am aștepta ca poluarea să se reducă și aerul să fie mai curat în București. Cu toate acestea, un val de miros insuportabil a cuprins miercuri dimineața zona de nord și sectorul 6. Potrivit ministrului Mediului, totul a pornit de la un incendiu de vegetație din zona Periș, care a cuprins bazinele de acumulare ale unei ferme de porci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1