Incendiu la Medlife Titan. Fațada spitalului, afectată

incendiu-spital-medlife.jpg

Fațada spitalului MedLife din Titan a fost afectată de incendiu
foto: ISU București
Citeste tot despre: 

Un incendiu a avut loc la unitatea sanitară Medlife Titan, în noaptea de vineri spre sâmbătă (4 mai), în jurul orei 03.00, la unul dintre colțurile din față a spitalului din București. Din fericire, nu au exista victime, iar singurele pagube sunt cele de la nivelul fațadei.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF) a fost sesizat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu privire la un incendiu la Medlife Titan din Bucureşti, iscat în jurul orei 3.00, notează adevarul.ro

„Incendiul s-a produs într-un colţ al clădirii, în faţa spitalului, a pornit de jos, nu au fost probleme. Era doar personalul în spital, s-a autoevacuat, fără alte victime şi alţi evacuaţi. Au fost la faţa locului patru maşini de intervenţie cu apă şi spumă, autoscară, descarcerare şi maşina de la Floreasca. Încă nu se ştiu cauzele izbucnirii incendiului. Nu fost înregistrare pagube cu excepţia afectării faţadei spitalului”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Inspectorul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).

Loading...