Incendiu la Mall Afi Cotroceni. Un client a dat alarma

Ultima actualizare:

    Un incendiu a izbucnit marți dimineață la Mall Afi Cotroceni. Foto: captură video DIGI 24
Un incendiu a izbucnit marți dimineață la Mall Afi Cotroceni. Foto: captură video DIGI 24

Un incendiu a izbucnit marți dimineață, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care se aflau în interior au fost evacuați.

UPDATE 

„Marți dimineață, în AFI Cotroceni, a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde.

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Apelul la 112 a fost făcut după ora 10 de către un client aflat în apropierea zonei în care a izbucnit incendiul. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale ale pompierilor, două mașini de descarcerare și patru ambulanțe, precum și patru autoscări.

„Incendiul s-a produs în exteriorul clădirii, la tubulatura care se află în exteriorul mall-ului. Puţin fum a pătruns şi în centrul comercial. În acest moment se acţionează pentru stingerea incendiului. Din câte ştim, nu există persoane rănite”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Capitalei pentru Mediafax.

Între timp, în zona mall-ului s-au instituit restricții de circulație, mașinile care circulă în apropierea complexului comercial fiind dirijate de mai multe echipaje de poliție rutieră, anunță DIGI24.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net