Incendiu la hotelul Triumf din Capitală. La fața locului au intervenit 14 autospeciale de stingere

incendiu-hotel1.png

Incendiul a izbucnit în zona acoperișului hotelului Triumf din Capitală
Foto: ISU

La primele ore ale dimineții, hotelul Triumf din Capitală a început să ardă. Focul a izbucnit sâmbătă, 12 septembrie, în jurul orei 9 dimineața, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere.

Până în momentul de față nu se cunoaște situația evacuării persoanelor care puteau să fie în locație. Din primele informații, incendiul se manifestă la acoperișul acestul hotel, situat în Șoseaua Kiseleff, cel puțîn 5 mp din acoperiș ard, iar de la distansa se poate vedea cum se degajă mult fum. 

Incendiu la hotelul Triumf din Capitală

La fața locului se intervine masiv cu 14 autospeciale de stingere, pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu există persoane rănite până în acest moment.

„Momentan se vede fumul la nivelul podului. Colegii au intrat să stingă incendiul, iar 10 persoane din interior au fost evacuate, probabil clienți care aveau camere acolo”, a relatat purtătorul de cuvânt ISU pentru Libertatea.

„Din ceea ce se observă, suprafața afectată este de aproximativ 30 de metri pătrați”, a mai explicat Daniel Vasile. „Suprafața este mică, dar în pod este posibil să fie o ardere mai mică. Podul este nelocuit și s-ar putea să fie probleme mai mari”, a mai spus purtătorul de cuvânt ISU, care a precizat că nu sunt persoane rănite.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1