«Încă nu, dar o să fie...», la Teatrul Elisabeta

Vineri, 17 mai, de la ora 19.00, eşti aşteptat să râzi în hohote la „Încă nu, dar o să fie...”, piesă care se joacă la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Este o comedie de situaţie în care intrigile amoroase dau naştere unor situaţii de tot hazul. În centrul atenţiei şi „vinovată” de producerea unor încurcături savuroase este o haină de blană. Protagonişti sunt actorii Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir sau Bogdan Stanoevici. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 80 de lei.

Edvin Marton cântă cu Orchestra Metropolitană Bucureşti

Joi, 16 mai, de la ora 20.00, renumitul violonist și compozitor Edvin Marton revine pe scena Sălii Palatului din București cu cea mai recentă producție, numită The RockSymphony. Artistul promite un show electrizant, completat cu numeroase surprize menite să încânte publicul încă de la primele acorduri. Conform etichetei originale, vioara la care cântă în prezent Edvin Marton a fost realizată în anul 1699 și a fost evaluată la 7 milioane de dolari.  Alături de el vor cânta tenorul Alin Stoica, violonistul Lucian Duță, precum şi Orchestra Metropolitană Bucureşti. Preţul biletelor porneşte de la 50 de lei. 

Muzica Beatles răsună la Sala Palatului

Îţi e dor de muzica anilor `60? Eşti fan Beatles şi vrei să reasculţi hituri precum „She loves you”, „Yesterday”, sau „Let it be”? Atunci vino să-i asculţi pe băieţii de la The Backwards, formaţia care cântă cu orchestraţie completă pentru a reda sunetul original al multora dintre cele mai mari hituri Beatles. Folosesc modelele originale de chitare şi tobe, identice cu cele întrebuinţate de Beatles, costume originale, machiaj, coregrafie de scenă, astfel încât reuşeşte să recreeze concertele live ale Beatleşilor de acum jumătate de secol. “SGT Pepper – The Beatles Show” conţine peste 35 de hituri, pe care le vor cânta pe durata a două ore. Concertele au loc pe 17 şi 18 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 150 şi 300 de lei. 

Loading...