Idei pentru timpul liber

Citeste tot despre: 

Momente haioase şi răsturnări de situaţii, la teatru. Ce se întâmplă când o blană superbă și rară este râvnită de prea multe femei? Haos, lupte aprige, răsturnări de situaţii şi multe momente haioase. Vino vineri, 23 noiembrie, de la ora 19.00 la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, să te destinzi la piesa “Încă nu, dar o să fie...”. Este o comedie savuroasă cu Aurelian Temișan, Gabi Costin, Vasile Calofir, Ștefan Velniciuc, Mirela Stoian, Alexandra Velniciuc, în care haina de blană buclucaşă stârnește tot felul de situații comice. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 80 de lei.

Irina Rimes face show la Berărie.

Miercuri, 21 noiembrie, cea mai nouă antrenoare de la „Vocea României” şi una dintre cele mai complexe artiste din ţară, Irina Rimes, cântă la Berăria H. Va fi un show special, melancolico-vesel, de toamnă târzie, care începe la ora 21.45. Biletele costă 25, 35 şi 49 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Cum să construieşti tobe din materiale reciclabile


Vrei să-ţi înveţi copilul cum să-şi construiască o mini tobă, o zornăitoare sau alte instrumente muzicale folosind materiale reciclabile? Haideţi duminică, între orele 16.00 şi 18.00, la Mega Mall din Bucureşti, la atelierul de muzică şi reciclare creativă. Apoi, după ora 18.00, cei mici pot participa la show-ul interactiv cu tobe africane, un concept family, distractiv, dar şi educativ. Fiecare copil primeşte câte o tobă şi se va implica activ în ritmurile propuse. Intrarea este gratuită.
Loading...