Hora Sânzienelor, spectacol de dans cu proiecţii spectaculoase care te poartă pe un tărâm de basm

hora_sanzienelor.jpg

hora sanzienelor
Spectacolul Hora Sânzinelor va avea premiera pe 21 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor
Foto: arhivă personală

O poveste de dragoste plină de mister îi va purta pe cei mici şi cei mari, deopotrivă, într-un tărâm basm. Spectacolul Hora Sânzienelor va avea premiera pe 21 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor, pe scenă urcând dansatori care vor executa acrobaţii într-un cadru feeric pe ritmuri de dans cu influenţe folclorice.

Un spectacol de dans inedit plin de magie îi aşteaptă pe cei mici şi mari pe scena de la Palatul Naţional al Copiilor. “Hora Sânzienelor”, ce va avea premiera pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, este un adevărat show în care dansul și muzica se împletesc armonios, iar tradițiile și simbolurile poporului român sunt prezentate într-un mod captivant.

Cei 16 dansatori, care vor urca pe scenă sub coordonarea coregrafiei Anca Niţă, vor prezenta dansul folcloric stilizat, ce a luat naştere prin fuziunea modernului cu tradiţionalul având şi accente din stilurile contemporan şi acro dance. În spectacol va cânta şi Cristina Buia, o tânără solistă, care şi-a făcut debutul muzical în urmă cu doi ani.   

echipa.jpg

echipa dance judge adelina ilie anca nita adrian coroian
Adelina Ilie, Anca Niţă şi Adrian Coroian, echipa care a pus în scenă spectacolul Hora Sânzienelor
Foto: arhivă personală
 

Povestea de dragoste dintre personajele principale, pusă în scenă după nuvela fantastică cu același nume, scrisă de regizoarea Adelina Ilie, ocupă un loc central, caracterele fiind conturate prin transpunerea în dans a tipologiei țăranului român. Publicul va avea parte, aşadar, de un spectacol magic, în care supranaturalul și laicul își dau mâna, creând suspans

Maestrul Costel Enache, invitat special la spectacolul Hora Sânzienelor

Acrobațiile şi efectele vizuale spectaculoase vor avea loc pe muzica creată pentru acest show de producătorul Adrian Coroian, muzica fiind concepută special pentru a evidenția bogăția ritmurilor și a reaminti de simbolurile folclorului nostru prin adaptarea unor opere populare.

Spectacolul este pus în scenă de aceeaşi echipă, care în trecut a lansat Dance Judge, suportul de curs pentru instructorii de dans.

costel_enache.jpg

costel enache hora sanzienelor
Naistul Costel Enache, invitat special al spectacolului Hora Sânzienelor
Foto: arhivă personală

Costel Enache va fi invitatul special al spectacolului de dans, muzică și efecte vizuale Hora Sânzienelor. Maestrul va susține un recital extraordinar de nai, instrumentul care l-a consacrat la nivel internațional.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, magazinele Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anca nita fetno sport vacanta

    Se poate să ai un trup de zeiţă şi să nu fii nevoită să te cenzurezi la mâncare! Anca Niţă (39 de ani), antrenoarea de aerobic care a inventat "Fetno", fitness pe muzică de folclor, nu-şi mai aminteşte momentul în care să fi avut restricţii la diferite alimente. Practică sport de când se ştie, iar noul ei concept a ajutat-o să-şi menţină corpul tonifiat, fără urme de celulită. Fosta gimnastă a făcut furori pe plajele din Grecia, în ultima ei vacanţă din care abia s-a întors.

  • andra dansator dance judge

    A făcut dans modern, balet clasic şi contemporan, iar acum îi pregăteşte temeinic pe instructorii de dans care vor să aibă competenţe de jurat. Cosmin Adrian, dansatorul Andrei, a fost cooptat în echipa Ancăi Niţă, iniţiatoarea Fetno, şi a coregrafei Adelina Ilie, autoarele cursului "Dance Judge". Cei care vor să ajungă în ring, în concursuri, sau de cealaltă parte a baricadei, la prezidiul juraţilor, pot învăţa regulile pentu a putea nota un dans din toate punctele de vedere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1