Harta lucrărilor în timp real. Primăria Sectorului 6 îți arată unde sunt deschise șantiere

Ultima actualizare:

    Lucrările edilitare sunt monitorizare de către Primăria Sectorului 6 și anunțate
Lucrările edilitare sunt monitorizare de către Primăria Sectorului 6 și anunțate

Harta lucrărilor în timp real. Primăria Sectorului 6 îți arată unde sunt deschise șantiere ca să le ocolești. În plus, primești informații despre tipul lucrării. Harta virtuală este actualizată și cu ajutorul cetățenilor.

”Am promis-o și a venit! Harta lucrărilor edilitare din sectorul 6 este aici. Puteți vedea în timp real unde sunt gropi și șantiere, care sunt lucrările care trenează, care și-au depășit termenul și cine le desfășoară”, a anunțat primarul Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a ținut să precizeze că nu toate lucrările din sector sunt ale primăriei și că foarte multe aparțin diferiților operatori de utilități: electricitate, gaze, trafic, termoficare, internet.


    Harta virtuală a lucrărilor edilitare se află pe site-ul Primăriei Sectorului 6
Harta virtuală a lucrărilor edilitare se află pe site-ul Primăriei Sectorului 6

”Pentru că Primăria Sectorului 6 este notificată doar cu privire la lucrările de pe străzile secundare, am simțit nevoia să avem împreună o hartă care să ne prezinte situația reală. Este nevoie să gândim un sistem mult mai coerent de planificare a investițiilor! Un sistem comun al PMB, primăriilor sectoarelor și operatorilor de utilități pentru a elimina risipa , lucrări succesive în aceeași arie. De asemenea, trebui oprită practica unor operatori care lucrează lucrări de investiții, dar ne mint că sunt avarii, ca să le fie mai ușor și să nu obțină avize și să nu ne informeze și să scape de verificare. Această hartă ne va arăta exact cum stă situația”, a declarat edilul.

Polițiștii locali identifică lucrările edilitare din sectorul 6 pentru întocmirea hărții virtuale

Polițiștii locali sunt cei care merg pe teren și identifică șantierele, dar e posibil ca unele să le scape, astfel că Ciprian Ciucu le solicită cetățenilor să sesizeze lucrările care nu apar pe hartă, pentru a vedea ale cui sunt.

”Vă rog să comunicați doar lucrările edilitare. Pentru sesizări diverse și generale vom veni în curând cu o aplicație separată!  Cu un singur click pe hartă veți obține în timp real informații cu privire la tipul lucrării (ex. gaze, apa,  canal etc.), operatorul care realizează lucrarea, data de începere și de sfârșit a lucrării, dacă termenul de execuție este depășit și cât de mare este întârzierea, daca terenul a fost pus în situația anterioară și fotografii de la fața locului. Dacă operatorii își fac treaba, nu va fi nici o problemă. Dacă nu, va fi o hartă a rușinii”, a continuat primarul.

Harta se găsește pe https://lucrari-edilitare.primarie6.ro/.

Citește și: 

Atenție! Se ridică mașinile abandonate în sectorul 6. Cât îi costă pe proprietari ca să le revendice

Program pentru grădinile din fața blocului. Ce trebuie să facă locuitorii sectorului 6 ca să primească bani și plante

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net