Haos în București. Un TIR a avariat 11 mașini, după ce șoferul a pierdut controlul volanului

accident-tir-bucuresti.jpg

Un TIR a avariat 11 autorisme în București, după ce șoferul acestuia a pierdut controlul volanului
Foto: Captură Video Digi24

Un accident care a blocat circulația din zonă a avut loc joi, 18 aprilie, pe şoseaua Giurgiului din Capitală, în sectorul 4 din Bucureşti, la Piaţa Sudului. Un șofer a pierdut controlul TIR-ului pe care îl conducea și a lovit în jur de 11 autoturisme parcate, în urma raportului efectuat de polițiștii ajunși la fața locului.

Din primele informații, se pare că cel ce conducea vehiculul a pierdut controlul volanului din cauza asfaltului umed și a neatenției, neadaptând viteza la condițiile de drum, iar haosul s-a dezlănțuit ulterior.

A fost stabilit, de asemenea, că șoferul nu era sub influența alcoolului. TIR-ul s-a oprit în cele din urmă în curtea unei case. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, având în vedere avarierea celor 11 mașini.

În urma impactului toate acestea a fost distruse. Din cauza carambolului, circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor, potrivit Digi 24. Forțele de ordine ajunse la fața locului efectuează în continuare cercetări, pentru că este posibil să mai găsească și alte pagube.

Conform Adevarul.ro, în urma accidentului, o femeie ajuns la spital cu răni grave. Şoferul care a provocat accidentul a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru a i se recolta probe biologice.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1