Hai în seara aceasta la "Grădina cu filme", în Bucureşti

gradina_cu_filme.jpg

Grădina cu filme se deschise în seara aceasta
Grădina cu filme se deschise în seara aceasta
Citeste tot despre: 

Filme, piese de teatru, stand-up comedy şi muzică live sunt pregătite pentru bucureşteni la "Grădina cu Filme", care se va redeschise în această seară, de la ora 21.00, în Piaţa Lahovari din Capitală, în curtea Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Amenajată într-o manieră ce reproduce atmosfera grădinilor de vară din marile centre culturale europene, Grădina cu Filme este un proiect aflat la a doua ediţie care îşi propune să aducă auditoriului cinefil filme consacrate ale artei cinematografice, într-un spaţiu neconvenţional.

Din punct de vedere tehnic, Gradina cu Filme – Cinema & More, a fost dotată cu un ecran ce-l reproduce pe cel din vechile săli de cinema, cu un proiector special, ce oferă o claritate foarte bună a imaginii şi cu un foarte bun sistem de sonorizare, anunţă Primăria Capitalei.

Lunea, marţea, miercurea (ora 20:30) şi duminica (ora 21:30) sunt rezervate filmelor de marcă.Joia si sambata (de la ora 21.00) e momentul pentru stand-up comedy, iar vineri seara răsună muzica.

loading...
Loading...