Hai să râzi şi să uiţi de griji la teatru!

Ultima actualizare:

Ai nevoie de o pauză în mijlocul săptămânii, de o seară frumoasă în care să te rupi de griji şi să râzi din toată inima? Hai la o piesă de teatru! Miercuri, 19 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti se joacă „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, ultima reprezentaţie din stagiune.

Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniştii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi, drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său, Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soţia se hotărăşte să rămână acasă. Se pare că şi ea la rândul ei trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât Bernard. Piesa are mult umor şi răsturnări de situaţie.  Biletele costă între 50 şi 80 de lei.

Direcţia 5, concert pe terasă

Mâine, 10 iunie, poate fi o seară specială în Parcul Herăstrău din Bucureşti. De la ora 20.00, pe terasa Berăriei H, sub binecunoscutul copac de deasupra scenei, Direcţia 5 îşi strânge fanii la un concert live plin de energie şi muzică bună. Accesul este gratuit. Imediat după concert (ora 21.45), puteţi rămâne să vedeţi meciul Malta vs. România pe ecrane gigant, într-o zonă special amenajată.

Carla’s Dreams cântă miercuri în Bucureşti

Carla’s Dreams sunt în continuă ascensiune. În ultimii trei ani, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat săptămâni în şir pe primul loc în topurile radiourilor. Le puteţi asculta şi voi miercuri, 12 iunie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Vă aşteaptă un show exploziv, sunet de calitate şi multă distracţie. Biletele costă 79 sau 149 de lei.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net