Hai la sport în aer liber cu Alexander Florescu!

alexander_florescu_antrenor_fitness.jpg

alexander florescu antrenor fitness
Alexander Florescu este un antrenor de fitness care născocește exerciții dintre cele mai trăsnite
foto: arhiva personală

Alexander Florescu e cunoscut în lumea mondenă ca vărul lui Pepe, dar în afara acestui cerc este un antrenor de fitness renumit în Capitală, unde are propriile săli de sport din 2008. În acest weekend, mai precis sâmbătă (22 aprilie), Alex îi invită pe iubitorii de sport la două ore de mișcare în aer liber.

După o săptămână cu temperaturi care ne-au adus aminte de iarnă și multe ploi, sâmbătă (22 aprilie) e prima zi în care primăvara își reintră în drepturi. Vor fi în Capitală peste 16 grade Celsius și cerul va fi, în sfârșit, din nou senin, așa că o invitație la mișcare în aer liber e binevenită. Alexander Florescu, antrenor al multor vedete din România, organizează, alături de colegii săi de la Futura Gym, un eveniment dedicat iubitorilor de sport, #FitnessInThePark. Timp de două ore, Alex va arăta exercițiile născocite de el, cu care reușește la sălile sale de sport să obțină rezultate deosebite.

A inventat exerciții de sport cu care obține rezultate-record

Evenimentul, care are loc în Parcul IOR din Capitală, de la orele 13.00, la scena de lângă lac, are și un scop caritabil: dorește să facă o faptă bună pentru copiii de la Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități „Samuel”, prin strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor și activităților Fundaţiei FARA. La finalul ședinței de antrenament în aer liber cu Alexander Florescu și echipa sa, cei prezenți pot face donații.

Alexander antrenează multe evdete

alexander florescu antrenor fitness

Despre Fundația FARA

Fundația FARA este una dintre cele mai mari organizații de caritate din România, care se ocupă direct de beneficiarii săi. Este înregistrată și acreditată atât în Marea Britanie, cât și în România și desfășoară anual, prin cele 14 proiecte ale sale, activități de protecție socială pentru peste 500 de copii și tineri (parte dintre ei cu dizabilități) care nu se află în grija familiei naturale sau care provin din familii fără posibilități materiale.

Programele FARA

  • Case de tip familial pentru copii care nu se află, permanent sau temporar, în grija părinților (Suceava și Popești-Leordeni)
  • Centre de zi de recuperare pentru copii cu nevoi speciale (București, Suceava)
  • Programe de eradicare a sărăciei prin educație, desfășurate în satele Județului Suceava.
  • Centre de tranzit tip Foyer pentru tineri în dificultate (Satu Mare, Popești-Leordeni, Suceava)
  • Locuințe protejate pentru tineri cu dizabilități (Suceava).

Ambasadorii Fundației sunt ASR Prințul Charles al Marii Britanii, Prințesa Marina Sturdza și soprana Felicia Filip.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1