Gașca Zurli și fanii ei, luați la ochi de Cartea Recordurilor

Ultima actualizare:

    Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli acum zece ani și a transformat-o într-un fenomen naționalfoto: arhiva personală
Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli acum zece ani și a transformat-o într-un fenomen naționalfoto: arhiva personală

Sâmbătă (17 iunie), de la ora 18.00, pe Domeniul Știrbey de lângă Capitală, Gașca Zurli își invită fanii la Festivalul Familiei Zurlandia. Părinții și copiii prezenți la eveniment vor cânta și vor dansa în sincron, având astfel șansa să intre în Cartea Recordurilor! E nevoie de peste 2.000 de participanți, pentru a învinge Elveția, țara care deține acum recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări.

„În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli, am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta. Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Concursul se dă pe cântecelul și dansul „Repompi”

Părinții și copiii prezenți la evenimentul de sâmbătă vor trebui să cânte și să danseze împreună cu Gașca Zurli cântecelul „Rempompi”. „Acest cântecel se joacă doi câte doi, iar la festival vom forma grupuri a câte 50 de persoane, pe care reprezentanții Guinness World Records le vor monitoriza. Fiecare grup va avea un coordonator, astfel încât toți cei prezenți să știe ce este de făcut. Trebuie să fim peste 2.000 de suflete care să se joace «Rempompi» în același timp. În acest moment, Elveția este țara care deține recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări, în același timp și pe aceeași melodie. Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie”, spun organizatorii într-un comunicat de presă. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe site-ul Zurlandia.

Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la un picnic în „Zurlandia”


    Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru a obține recordul cu vedetele și copiii lorfoto: zurli.ro
Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru a obține recordul cu vedetele și copiii lorfoto: zurli.ro

Pentru evenimentul de sâmbătă, Gașca Zurli a făcut un prim antrenament împreună cu prieteni și personalități. La eveniment au participat tătici celebri precum Cosmin Selesi, Șerban Copoț, Greeg, Bogdan Miu, Radu Buzăianu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta, dar și mămici pe cât de celebre pe atât de implicate în viețile copiilor lor: Emma Zeicescu, Anca Sîna Serea, Oana Roman, Cătălina Porumbel, Mihaela Călin, Gabriela Maalouf, Cristina Oțel, Cristina Bălan, Cătălina Matei și mulți alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net