Gașca Zurli și fanii ei, luați la ochi de Cartea Recordurilor

mirela_retegan_gasca_zurli.jpg

mirela retegan gasca zurli animatori
Mirela Retegan a înființat Gașca Zurli acum zece ani și a transformat-o într-un fenomen național
foto: arhiva personală

Sâmbătă (17 iunie), de la ora 18.00, pe Domeniul Știrbey de lângă Capitală, Gașca Zurli își invită fanii la Festivalul Familiei Zurlandia. Părinții și copiii prezenți la eveniment vor cânta și vor dansa în sincron, având astfel șansa să intre în Cartea Recordurilor! E nevoie de peste 2.000 de participanți, pentru a învinge Elveția, țara care deține acum recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări.

„În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli, am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta. Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Concursul se dă pe cântecelul și dansul „Repompi”

Părinții și copiii prezenți la evenimentul de sâmbătă vor trebui să cânte și să danseze împreună cu Gașca Zurli cântecelul „Rempompi”. „Acest cântecel se joacă doi câte doi, iar la festival vom forma grupuri a câte 50 de persoane, pe care reprezentanții Guinness World Records le vor monitoriza. Fiecare grup va avea un coordonator, astfel încât toți cei prezenți să știe ce este de făcut. Trebuie să fim peste 2.000 de suflete care să se joace «Rempompi» în același timp. În acest moment, Elveția este țara care deține recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări, în același timp și pe aceeași melodie. Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie”, spun organizatorii într-un comunicat de presă. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe site-ul Zurlandia.

Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la un picnic în „Zurlandia”

gasca_zurli_cartea_recordurilor_zurlandia.jpg

gasca zurli cartea recordurilor zurlandia
Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru a obține recordul cu vedetele și copiii lor
foto: zurli.ro

 

Pentru evenimentul de sâmbătă, Gașca Zurli a făcut un prim antrenament împreună cu prieteni și personalități. La eveniment au participat tătici celebri precum Cosmin Selesi, Șerban Copoț, Greeg, Bogdan Miu, Radu Buzăianu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta, dar și mămici pe cât de celebre pe atât de implicate în viețile copiilor lor: Emma Zeicescu, Anca Sîna Serea, Oana Roman, Cătălina Porumbel, Mihaela Călin, Gabriela Maalouf, Cristina Oțel, Cristina Bălan, Cătălina Matei și mulți alții.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ştiţi care e persoana pe care o iubesc cei mai mulţi copii din România? Răspunsul e evident, dacă ne luăm după numărul enorm de prichindei care se îngrămădesc să o vadă – Mirela Retegan, „mama” Găştii Zurli. La spectacolele pe care le organizează îi învaţă, prin cântece şi joc, o mulţime de lucruri bune care ţin atât de dezvoltarea lor personală, cât şi de adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Nu ar putea să-i convingă dacă nu ar fi început schimbarea în propria casă, în propria „bucătărie”.

  • mirela retegan gasca zurli animatori

    Mirela Retegan a reușit să facă din joacă o adevărată meserie. Tanti Prezentatoarea și Gașca ei Zurli distrează de mai bine de zece ani copiii din România. Creatoaera acestui fenomen național anunță cu surle și trâmbițe că este în căutare de noi animatori.

  • mirela retegan gasca zurli

    A pus bazele unui fenomen despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. La împlinirea unui deceniu de joacă cu Fetița și Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica și Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, sau „Mama Zurli” cum mai este supranumită, a făcut dezvăluiri din culisele spectacolelor, a cărților sle, dar și din registrul privat.

  • mirela retegan

    Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului Gașca Zurli, a făcut ieri seară un gest emoționant pentru un copil al străzii din Satu Mare. Micuțul era supărat că la el nu vine Moș Nicolae, astfel că Mirela l-a luat de mânuță, a intrat cu el într-un magazin și i-a cumpărat tot ce i-a poftit sufletul. Fotografiile cu băiatul încărcat cu daruri, de pe pagina ei de socializare, au adunat într-o zi peste 73.000 de like-uri și a fost redistribuit de peste 4.100 de persoane.