Gafa făcută de Gabriela Firea după ce a câștigat Primăria Capitalei

gabriela-vranceanu-firea.jpg

Gabriela Firea, candidatul social-democraţilor, a convins peste 40 la sută dintre bucureştenii care au mers la urne să o voteze şi i-a învins detaşat pe principalii contracandidaţi, Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu
foto: David Muntean

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nici bine nu a fost aleasă pentru șefia Primăriei Capitalei, că Gabriela Vrânceanu Firea a și făcut prima gafă luni (6 iunie), în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc în curtea sediului central al PSD. Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu cei 7 primari noi ai Capitalei, votați duminică (5 iunie) în urma alegerilor locale 2016.

Candidatul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, a câștigat alegerile locale 2016 și a devenit prima femeie care va conduce Capitala. Copleșită de emoții încă de duminică seară, la ora 21.00, când s-au afișat primele exit-poll-uri și care o dădeau învingătoare, Gabriela Firea a continuat să aibă aceeași stare euforică și luni. Aflată la o conferință de presă, susținută de Liviu Dragnea, președintele PSD, fosta jurnalistă i-a încurcat numele actualului primar al Sectorului 3, Robert Negoiță, pe care l-a ''botezat'' Liviu Negoiță (n.r. fostul primar PDL al Sectorului 3), conform www.zf.ro.

robert-si-liviu-negoita.jpg

Robert Negoiță (stânga), Liviu Negoiță (dreapta)

”Îi vedeţi aici lângă noi: domnul Liviu Negoiţă care a transformat Sectorul 3 într-o perlă a Capitalei...”, a spus Gabriela Firea. Liviu Dragnea a ținut să o corecteze: ”Chiar şi Robert Negoiţă...''

”Iertaţi-mă, emoţiile sunt mai mari astăzi decât aseară, domnul Liviu Negoiţă era cel care vopsea băncuţele şi a venit Robert Negoiţă să transforme Sectorul 3 într-o perlă a Capitalei...”, a adăugat noul primar al Bucureștiului.

Robert Negoiță (PSD-UNPR) a câștigat un nou mandat de primar al Sectorului 3, el fiind ales cu 60.3% din voturi.

Gabriela Firea a mai declarat că îi va cere sfatul soţului ei, Florentin Pandele, care a obţinut, la rândul său, al cincilea mandat la Voluntari, susţinând că pentru ei ca familie "va fi mai dificil", pentru că vor fi ocupaţi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5