Gabriela Firea vrea să demită conducerea RATB

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea vrea demiterea conducerii RATBFoto: Facebook
Gabriela Firea vrea demiterea conducerii RATBFoto: Facebook

Vinei seară, 6 ianuarie, Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a ținut o scurtă conferință de presă pe tema situației din Capitală, în lumina vremii grele și a ninsorii care nu se oprește de 24 de ore.

Edilul a anunțat că circulația nu a avut prea tare de suferit pe parcursul zilei și că nu s-au semnalat blocaje în intersecții. De asemenea, a făcut lumină într-un subiect care preocupa mulți părinți și copii: grădinițele, școlile și liceele din Capitală și județul Ilfov își suspendă cursurile luni și marți, 9 și 10 ianuarie, așa că vacanța de iarnă s-a mărit cu cel puțin încă două zile.

Un alt subiect important a fost hotărârea Gabrielei Firea de a propune, într-o ședință care are loc sâmbătă dimineața, 7 ianuarie, demiterea consucerii RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor în prima zi în care Capitala a fost acoperită de zăpadă.

"Am semnalat încă de la prima oră a dimineții faptul că RATB nu și-a îndeplinit obligațiile stabilite și asumate la comandamentul de ieri și la ședințele pregătitoare avute pe parcursul anului, așa că mâine dimineață, la ora 9 și jumătate, am convocat o ședință a Consiliului General al Municipiului București, în care propun demiterea consiliului de administrație al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor pentru depășirea acestei ierni grele cu care ne confruntăm acum. Am spus de la începutul mandatului că nu fac rabat de la performanță și că nu e de joacă cu viețile bucureștenilor. Singura instituție care nu a îndeplinit obligațiile a fost RATB: stații necurățate, întârzieri, iar domnul director general era în concediu fără să mă anunțe. Vrem oameni competenți, pentru că bucureștenii merită", a declarat primarul Gabriela Firea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net