Gabriela Firea verifică gazonul pe Arena Naţională. A mai rămas o săptămână până la meciul cu Spania

Ultima actualizare:

    Naţional ArenaFoto: David Muntean
Naţional ArenaFoto: David Muntean

Arena Naţională se află în reparaţii, iar lucrările la gazonul celui mai mare stadion al României vor fi verificate joi, de primarul Capitalei, Gabriela Firea. O săptămână este termenul care a rămas până când firma contractată de municipalitate trebuie să să se asigure că totul este gata. Arena va găzdui meciul dintre România şi reprezentativa Spaniei.

Arena Națională a avut parte de o vară plină, două concerte mari afectând iremediabil vechea suprafață de joc. Ed Sheeran și Metallica au cântat la București, iar gazonul a fost distrus, astfel că a fost luată decizia înlocuirii. Lucrările au început deja, însă timpultămas este foarte scurt. O săptămână a rămas până la primul meci oficial programat pe arena în toamna acestui an fiind cel dintre România și Spania, din preliminariile Euro 2020.Cum jocul are loc în dată de 5 septembrie, compania care se ocupă de înlocuirea gazonului are la dispoziție doar câteva zile pentru a termina de  montat noua suprafață de joc.

Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat de nouă ori în opt ani 

Cel mai mare şi mai scump stadion al ţării, dat în folosință în 2011 are, se pare constant, probleme cu gazonul. Iarba de pe Arena Naţională s-a uscat în unele zone de teren, iar în altele se rup brazde întregi. Asta la mai puţin de un an de când a fost schimbat a opta oară. Problema, spune Primăria Capitalei, a fost una legată de mentenanţa gazonului, aşa că municipalitatea a căutat o soluţie de avarie şi a desemnat o nouă firmă care să se ocupe de întreţinerea ierbii. 120.000 de lei va plăti primăria unei firme specializate pentru o lună şi jumătate.

Şi la inaugurarea Național Arena, din 2011, gazonul a arătat jalnic pentru că lucrările nu au fost executate corect.

Citeşte şi:

FOTOGALERIE Cum a ajuns Stadionul „23 August” Arena Naţională de azi

Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională, la întâlnirea cu Simona Halep

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net