Gabriela Firea, instalată oficial în fotoliul de primar

Ultima actualizare:

    Prima femeie-primar al  Capitalei are proiecte  mari pentru oraşFoto: David Muntean
Prima femeie-primar al Capitalei are proiecte mari pentru oraşFoto: David Muntean

„Dacă vreţi să se afle ceva, vorbiţi cu un bărbat, dacă vreţi să se întâmple ceva, vorbiţi cu o femeie” - este fraza prin care noul primar al Capitalei a explicat cum a ajuns să fie nominalizat drept candidat al PSD la alegerile din această lună.

Îmbrăcată foarte sobru, cu pantofi bej cu toc, un sacou alb şi o fustă neagră peste genunchi, noul „stăpân” al Bucureştiului şi-a preluat, ieri, mandatul împreună cu cei 55 de consilieri municipali. Preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Cotabiţă, Marcel Pavel, Ilie Năstase şi Rodica Popescu-Bitănescu au fost printre VIP-urile venite să aplaude înscăunarea Gabrielei Firea. Dintre consilierii aleşi, cel care a atras privirile tuturor a fost unul dintre cei patru reprezentanţi ALDE, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudor Ionescu “Tuddy”, cel pentru care s-a despărţit de Pepe. „Vreau să fiu sprijinită de colegii din Parlament pentru modificarea legii administraţiei locale, pentru că trebuie să avem posibilitatea de a încheia parteneriate financiare cu primăriile de sector.

Firea a fost felicitată de Rodica  Popescu-Bitănescu şi Gabriel Cotabiţă
Firea a fost felicitată de Rodica Popescu-Bitănescu şi Gabriel Cotabiţă

În afară de sectorul 3, care arată foarte bine, celelalte sectoare din Bucureşti arată foarte rău şi sunt în paragină”, au fost câteva din gândurile rostite de noul primar în discursul de investitură. Gabriela Firea are deja câteva proiecte de care a zis că se va apuca imediat: toate piscinele să aibă salvamari, alimentele din pieţe să fie ţinute în frigidere şi toaletarea Parcului Cişmigiu, unde mai mulţi copii au fost loviţi de crengi smulse de vânt. Un alt proiect pe care noul primar l-a declarat important pentru mandatul său este crearea unui Bucureşti metropolitan, care să înghită şi părţi din Ilfov.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net