FOTO A dat soarele, se văd picioarele! Invazie de trupuri dezgolite în Capitală

Ultima actualizare:

    Pantalonii scurţi  sunt la modă în  această varăFotografii: Alex Muscaliu
Pantalonii scurţi sunt la modă în această varăFotografii: Alex Muscaliu

Fetele au trecut la pantaloni scurţi şi la fuste mini, imediat ce vremea s-a încălzit.

Pantalonaşi scurţi, fuste mini, maieuţe, breteluţe, bluze cu spatele gol sau cu decolteuri adânci. Un adevărat spectacol pentru privirile domnilor, pe care fetele îl oferă de cum dă un pic soarele. Şi, cum vara fierbinte de-abia urmează, pregătiţi-vă pentru un show incendiar!

Bluzele cu spatele gol  sau cele cu decolteu,  printre preferinţele  domnişoarelor
Bluzele cu spatele gol sau cele cu decolteu, printre preferinţele domnişoarelor

Bluzele cu spatele gol  sau cele cu decolteu,  printre preferinţele  domnişoarelor
Bluzele cu spatele gol sau cele cu decolteu, printre preferinţele domnişoarelor

Ce frumos e Bucureştiul când soarele străluceşte pe cer! Se umple de culoare şi de fete sexy, spre bucuria domnilor. Astfel că, “trasul cu privirea spre picioarele fetelor” e un sport intens practicat şi destul de solicitant, în această perioadă, ţinând cont că oraşul s-a umplut de pantaloni scurţi, fuste mini, maieuţe şi bluze transparente.

Fustele şi rochiţele  cât mai scurte dau  bine cu sandalele  cu toc înalt
Fustele şi rochiţele cât mai scurte dau bine cu sandalele cu toc înalt

Indiferent de vârstă sau de forma fizică, fetele au trecut la garderoba de vară, etalându-şi în toată splendoarea lor, picioarele sau bustul, care atrag priviri, fluierături şi tot felul de comentarii din partea băieţilor. Fotoreporterii Click! au surprins în câteva imagini care e trend-ul în această vară: pantalonaşii scurţi sunt în top şi se poartă în orice combinaţii.

Vreme de plajă în weekend

Avertizarea de „cod galben” va fi ridicată în această dimineaţă, după ora 6.00. A plouat cu găleata ieri în toată ţara, iar vântul a făcut ravagii în vestul ţării, la munte şi în nordul Moldovei. În aceste regiuni au fost averse torenţiale şi rafale puternice de vânt.

De azi, norii se mai risipesc, va ploua mai slab şi mai puţin, dar ne va supăra vântul care va continua să sufle cu putere, ne-a informat Mihai Huştiu, meteorolog ANM. În weekend, vremea devine frumoasă în sud-vest, iar pe Litoral va fi cald şi soare, cu 24 - 25 de grade în aer şi 21 de grade apa mării. Săptămâna următoare va continua să se încălzească, astfel încât se vor înregistra frecvent valori peste 30 de grade, chiar 32 - 33 în sudul ţării şi în Capitală. (M. Dohi)

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net