FOTO 30 de lei ca să te plimbi cu barca pe Dâmboviţa

Ultima actualizare:
Romina Selene Rossi a venit  tocmai din Argentina ca să predea  cursuri de yoga pe placa de surf
Romina Selene Rossi a venit tocmai din Argentina ca să predea cursuri de yoga pe placa de surf

Se dă startul distracţiei pe apă în centrul oraşului! După două săptămâni de testare, în care bucureştenii au avut acces gratuit la plimbări cu canotca şi cursuri de vâslit pe Dâmboviţa, luni e prima zi în care cei interesaţi vor plăti.

Dâmboviţa s-a transformat într-o destinaţie preferată de iubitorii sporturilor de apă. Motivul? De la Podul Unirii şi până la sediul Bibliotecii Naţionale tot luciul de apă a fost luat „în stăpânire” de o flotă impresionantă de bărci, canotci şi plăci de surf. Ambarcaţiunile sunt puse la dispoziţie de reprezentanţii Asociaţiei “Ivan Patzaichin Mila 23” bucureştenilor care vor să redescopere frumuseţea Dâmboviţei, să înveţe să vâslească şi să evadeze din „jungla” cotidiană.

Centrul e deschis între orele 8.00 şi 21.00

Din 7 iulie şi până în octombrie, zilnic (mai puţin marţea), bucureştenii se vor putea plimba cu canotca (30 de lei/ora – 2 persoane) sau cu placa de surf (30 de lei/ora – o persoană). Cei care vor să-şi regăsească echilibrul interior pot aplica pentru cursuri de yoga, fitness sau pilates pe placa de surf (100 de lei/2 ore). În schimbul a 100 de lei puteţi petrece patru ore plimbându-vă cu canotca şi cu placa, luând cursuri de ecoturism şi ponturi despre atracţiile turistice din Delta Dunării.


    Romina Selene Rossi a venit  tocmai din Argentina ca să predea  cursuri de yoga pe placa de surfFoto: Bucureştiul optimist
Romina Selene Rossi a venit tocmai din Argentina ca să predea cursuri de yoga pe placa de surfFoto: Bucureştiul optimist

„În august va fi lansată la apă şi o lotcă solară, care are un motor alimentat cu energie solară, cu ajutorul căreia îi vom plimba pe cei care nu se încumetă să urce în canotcă”, ne-a spus Cristian Mosoia, reprezentantul Centrului Rowmania. Iniţiativa aparţine fostului canotor Ivan Patzaichin, care îşi promovează invenţia numită „canotcă”, dar şi zonele turistice ecologice din Delta Dunării.

Click! spune

Plimbările cu canotca sunt cam piperate, în comparţie cu serviciile de agrement de pe lacurile bucureştene. În Herăstrău plăteşti 5 lei/h pentru plimbarea cu barca şi 10 lei/h pentru o tură cu hidrobicicleta. În Cişmigiu dai 10 lei/30 min. pentru o barcă şi 10 lei/30 min. pentru o hidrobicicletă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net