Focuri de armă în Sectorul 3. Patru bărbaţi care furau catalizatoare de la maşini, prinşi de poliţişti

masina-politie.jpg

Patru bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în acest caz pentru 24 de ore
Citeste tot despre: 

Patru bărbaţi cu vârste între 22 şi 33 de ani au fost surprinşi de poliţişti vineri noaptea, în timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, în Sectorul 3 din Capitală.

Poliţiştii au tras 12 focuri de armă pentru a-i prinde pe hoţi, care veniseră cu două autoturisme şi au încercat să fugă. ”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4  bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme. Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei.
Poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind trase un 12 focuri in plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de furt calificat - (2 acte materiale, unul consumat şi o tentativă - şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Loading...