Festival cu mici uriași, de 1 Mai! Vor să bată recordul

mici.jpg

festival, 1 mai, mici, mici uriasi, distractie, mancare
Micii vor fi vedetele zilei de 1 Mai
Citeste tot despre: 

Ziua de 1 Mai va fi marcată așa cum se cuvine. Și, pentru că, în România, de 1 Mai se servesc, deja, ”tradiționalii” mici, anul acesta se dorește doborârea recordului pentru cel mai mare mic.

Mai exact, în Parcul Național din București, ziua de 1 Mai va fi marcată de un moment cât se poate de important în istoria micilor. Astfel, se dorește realizarea unui mic care să măsoare nu mai puțin de 150 de metri.

Mai mult decât atât, pntru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste un mic, cei care se vor mai ”pretențioși” vor avea ocazia să giste mici preparați din pește sau din curcan și, evident, să îl stropească din beșug cu bere rece. Normal, pe lângă vedetă – adică micul de 150 de metri – pofticioșii se vor putea înfrupta cu pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocăniţe şi tochituri gătite după reţete vechi tradiţionale, frigărui şi fripturi, dar și plăcinte, cozonaci şi poale-n brâu, dulciuri şi dulceturi,  brânzeturi şi afumături, jamboane, mușchiuleți.

Loading...

Citește și

  • Nea Sandu, in timp ce întoarce micii pe grătar. Reteta de mici de la cocosatu. O rețetă mici extrem de populară - micii sunt foarte apreciați la noi și peste hotare

    Rețeta de mici de la Cocoșatu' a fost vânată ani de-a rândul de fanii mititeilor. Gustul și aroma acestui preparat sunt unice.

  • Adevărata reţetă de mici e mult mai sofisticată decât îţi poţi imagina. Ai nevoie de carne nici prea grasă, nici prea slabă, multe condimente şi, mai ales, timp. Ca să iasă perfecţi trebuie să-i laşi la congelator 36 de ore!

  • cea mai buna reteta de mici

    Ce înseamnă 1 Mai pentru români? Bere şi... mititei la grătar! Dar care este cea mai bună reţetă de mici? Nu de puţine ori se întâmplă să cumperi mici gata preparaţi, pentru a vedea, mai târziu, că nu sunt nici pe departe ceea ce îţi doreai. Prin urmare, te sfătuim să încerci reţeta de mai jos, pentru a te bucura cu adevărat de o zi de 1 Mai reuşită.

  • mici, la cocosatu, gratar, ziua muncii

    Mici, dar celebri! Vedeta grătarului de 1 Mai este disputată de multe bucătării, însă bătălia este câștigată fără drept de apel de Cocoșatu’, faimosul grătaragiu care a reușit să facă din mititei o mâncare aleasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1