Femeie, arsă pe faţă în sala de operaţie de la Spitalul Sf. Maria după ce un aparat a luat foc

pacienta.jpg

pacienta sfpital sf. maria cu arsuri pe fata
Femeia a suferit arsuri pe faţă după ce un aparat a luat foc în sala de operaţie
foto: captură video Digi 24

A intrat în sala de operaţie pentru a-şi cauteriza o tumoare şi a ieşit cu arsuri pe faţă. O pacientă s-a trezit cu probleme după intervenţia chirurgicală, considerată de medici una banală. Incidentul s-a petrecut în secţia de Chirurgie Plastică de la Spitalul Sfânta Maria.

Incident neaşteptat la Spitalul Clinic Sf. Maria, în urma căruia o femeie a fost desfigurată de un aparat care a luat foc în timpul operaţiei. "În urmă cu 5 zile, în Compartimentul de Chirurgie Plastică în timpul unei intervenţii de extracţie a unei tumori din nasul unei paciente s-a autodeclanşat o flamă care a durat o fracţiune de secundă, între pensa electrică şi oxigenul din furtunaşul care alimenta narina", a transmis Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti printr-un comunicat de presă.

spitalul-clinic-sf.-maria-bucuresti.jpg

spital sf. maria
Incidentul a avut loc la Spitalul Sf. Maria din Bucureşti
Foto: arhivă personală

„Pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1, iar acum se află în curs de vindecare, fiind internată la Spitalul Sfânta Maria”, susţin sursele citate. Deşi spitalul nu acordă mare importanţă acestui incident, rudele femeii susţin că pacienta este desfigurată. Nepotul ei a povestit exact ce s-a întâmplat şi este decis să depună o plângere.   

Femeia venise la spital pentru a-şi cauzeriza o rană la nivelul feţei. În timpul intervenţiei, o asistentă ar fi pornit aparatul de oxigen, iar dispozitivul medical a luat foc. Pacienta a suferit arsuri pe faţă, iar în prezent este internată la Spitalul „Sfânta Maria” din Capitală, într-o rezervă.

Reprezentanţii unităţii medicale au confirmat incidentul. Managerul spitalului a menționat că nu este vorba despre „o deficiență de aparat”, iar în acest moment la spital este în desfășurare „o anchetă administrativă care va lămuri din ce cauză s-a produs incidentul”.

 

Citeşte şi:
 

Trei pacienți așteaptă transplant pulmonar la Spitalul "Sfânta Maria" din București

Un nou scandal în Sănătate! Corpul de control, la Spitalul Sf. Maria

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1