Fabrica de Glucoză s-a deschis total traficului. Se circulă și pe tronsonul dintre Barbu Văcărescu și Calea Floreasca

Ultima actualizare:

    Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi, pe ambele tronsoane, de la Șos. Petricani până pe Calea FloreascaFoto: Inquam
Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi, pe ambele tronsoane, de la Șos. Petricani până pe Calea FloreascaFoto: Inquam

Pe Șos. Fabrica de Glucoză se circulă dintr-un capăt într-altul. Ieri, 25 iulie, s-a deschis și tronsonul dintre Barbu Văcărescu și Calea Floreasca, pe două benzi, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

A fost deschisă complet circulaţia pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, din sectorul 2. De ieri, șoferii au la dispoziție și tronsonul dintre Barbu Văcărescu și Calea Floreasca, după ce pe 25 iunie, tarficul a fost inaugurat pe bucata dintre Șos. Petricani și Barbu Văcărescu.

Artera are o lungime de 1,8 km lungime, între Șos. Petricani-Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă are 3,5 metri lățime, iar trotuarele includ și o pistă pentru bicicliști cu o lățime de 1,5 metri pentru fiecare sens. Investiția a costat peste 27 de milioane de euro, sumă în care sunt care incluse și exproprierile.

”Am finalizat modernizarea acestei străzi importante din Nordul Capitalei. De astăzi (n.r.ieri), s-a deschis circulației și tronsonul dintre strada Barbu Văcărescu și Calea Floreasca. Mica întârziere a fost cu mare folos pentru că am modernizat și 500 de metri din magistrala care alimentează cu apă caldă și căldură întreg cartierul Aviației. Am găsit un proiect inițiat acum 10 ani, blocat și cu niște costuri uriașe. L-am dus la capăt! Șoferii pot face diferența între strada cu o singură bandă pe sens, de acum doi ani, și artera modernă de acum. Legătura cu Autostrada A3 este importantă pentru Capitală”, a scris primarul Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Lucrarea de infrastructură este importantă pentru că face legătura între Autostrada București-Ploiești şi zonele Pipera, Barbu Văcărescu şi Floreasca, unde sunt zeci de clădiri de birouri cu mii şi mii de angajaţi.

La orele de vârf în zona se formau blocaje uriaşe, dar acum şoferii pot circula lejer.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net