Evitați Șoseaua Petricani! Va fi haos începând de mâine

Ultima actualizare:

    Ciculația va fi restricționată pe Șos. Petricani, în zona unde autostrada intră în Capitală
Ciculația va fi restricționată pe Șos. Petricani, în zona unde autostrada intră în Capitală

Încercați să evitați Șoseaua Petricani! Va fi haos începând de mâine, când 300 de metri din banda I va fi restricționată, sensul de mers dinspre Bd. Lacul Tei către Pipera. Se fac lucrări pentru racordarea Autostrăzii București-Ploiești cu Șoseaua Petricani.

Polițiștii de la Brigada Rutieră anunță că, în conformitate cu  avizul dat de ei și de membrii Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, începând de mâine, 12 septembrie, ora 10.00, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Petricani.

300 de metri de drum vor fi restricționați

Vor fi afectați 300 de metri, pe sensul de mers dinspre Bd. Lacul Tei către Pipera, în zona racordării Autostrăzii București-Ploiești. Nu s-a precizat când va fi scoasă restricția, dar probabil că este de durată. Ca să nu pierdeți timpul bară la bară, încercați să evitați zona.

”Le solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, precizează oamenii legii.

Și pe strada Fabrica de Glucoză se circulă cu dificultate după ce au început demolările la imobile. Artera urmează să fie lărgită la două bezni pe sens, iar lucrările vor fi executate în cel mult un an.    

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net