Esti pasionat de mișcare? Vino duminică cu familia și prietenii la spectacolul sportiv Urban Athletics Auchan, în inima Capitalei

Ultima actualizare:

Auchan Retail România te invită duminică, 27 octombrie, începând cu ora 9:00, la Arcul de Triumf, pentru a da startul curselor Bucharest Urban Athletics, ce vor avea loc în inima Capitalei, pe bulevardul Kiseleff, și la care sunt așteptați peste 1000 de participanți. Toți pasionații de alergat, de la copii, la începători în ale sportului sau profesioniști desăvârșiți, sunt așteptați să ia parte la acest spectacol atletic, ca participanți sau spectatori, pentru a promova împreună importanța unui stil de viață sănătos.

 „Bucharest Urban Athletics reprezintă mai mult decât o competiție sportivă, fiind un eveniment dedicat tuturor, profesioniști sau amatori de toate vârstele. Ne-am alăturat, pentru al doilea an consecutiv acestui proiect în calitate de partener oficial, întrucât susținem aceleași valori, Auchan Retail România mizând, de asemenea, pe promovarea unui stil de viață sănătos, prin alimentație și miscare”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Bucharest Urban Athletics by Auchan va avea 3 curse competitive – cursa de o milă, cea de 800 m și de 3000 m, dar și o cursă family & kids run, unde pot participa și copii începând cu vârsta de peste șase ani, care se pot distra alături de părinții lor.

Cursa de o milă – 1609 m - este atracția principală a acestei competiții, fiind o distanță foarte scurtă, ce poate fi parcursă de cei care vor să experimenteze atmosfera de concurs, dar și de sportivii de performanță, întrucât este un veritabil test de viteză. Având o distanță mai lungă decât probele de sprint, dar mai scurtă decât probele de fond (ex:5k, 10k), proba de o milă este unul dintre cele mai grele teste de viteză și anduranță pentru profesioniști, dar și un test interesant pentru amatorii pasionați de alergare.  La ediția din 2018 a evenimentului, cel mai bun timp înregistrat la cursa de o milă a fost de 4.08 minute, acesta fiind obținut de francezul Julian Ranc. La feminin, românca Claudia Bobocea s-a impus cu timpul de 4.56 minute.

Evenimentul Bucharest Urban Athletics  va avea loc duminică, 27 octombrie 2019, iar traseul pe care se va desfășura este Bulevardul Kiseleff (Arcul de Triumf – Muzeul Antipa). Te poți înscrie până vineri, 25 octombrie, pe site-ul evenimentului: urbanathletics.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net