Elevii din 20 de şcoli vând mărţişoare în scop caritabil

Ultima actualizare:

    Mărţişoarele sunt create şi vândute de copii
Mărţişoarele sunt create şi vândute de copii

Cei mai ingenioşi artişti din peste 20 de şcoli şi grădiniţe se adună duminică, 25 februarie, între orele 10.00 şi 18.00, la Divertiland Playland, pentru cea de-a treia ediţie a târgului de mărţişoare.

Micuţii artişti îşi vor vinde propriile creaţii şi chiar vor negocia preţul. Scopul acestui târg este unul nobil: un procent de 50% din încasările realizate de expozanţi vor fi donate către Asociaţia pentru Intervenţie Precoce în Autism (A.I.P.A.). Pe lângă expoziţia de mărţişoare, vizitatorii pot petrece câteva ore de distracţie în familie, testând noile atracţii si urmărind un spectacol de cântece şi dansuri oferite de copii. Preţul biletelor este de 35 lei pentru copiii tipici şi 10 lei pentru copiii cu dizabilităţi, adulţii beneficiind de intrare gratuită. În preţ este inclusă şi utilizarea tuturor atracţiilor şi echipamentelor specifice: pârtie de ski, Bungee Dome, castele gonflabile, derdeluş, foosball, air hockey şi biliard.

Un alt târg dedicat Mărţişorului şi Zilei Femeii este organizat în perioada 25 februarie - 8 martie la Plaza România. În intervalul 10.00-22.00, vizitatorii sunt aşteptaţi cu mărţişoare unicat şi nenumărate idei de cadouri.

Şi la Bucureşti Mall, în aceeaşi perioadă, este organizat "Târgul Primăverii", unde veţi găsi produse handmade, diverse sortimente de ciocolată şi obiecte decorative ingenioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net