ELCEN dă în judecată Primăria Capitalei

Ultima actualizare:
caldura jpeg

Producătorul de energie termică Electrocentrale București (ELCEN) vrea să de-a în judecată Primăria Generală pentru neachitarea subvenției pe gigacalorie pentru populație. În plus, caută alternative la fuziunea cu RADET.

ELCEN este producătorul şi furnizorul de agent termic pentru RADET, companie responsabilă de distribuţie la nivelul Capitalei.

ELCEN are de recuperat de la RADET aproape un miliard de euro, din care 650 milioane euro reprezintă debitul principal (pentru marfa livrată), iar restul sunt penalități, scrie Mediafax. Convocatorul unei adunări a acţionarilor ELCEN, programată la 25 ianuarie, arată că pe ordinea de zi se va afla şi "aprobarea achiziţiei serviciilor juridice de asistenţă şi reprezentare pentru formulare acţiuni în instanţa de judecată de către Societatea Electrocentrale Bucureşti SA împotriva Municipiului Bucureşti.

Bucureștenii s-au aflat de multe ori la un pas să rămână fără apă caldă și căldură chiar în toiul iernii, tocmai din cauza scandalului legat de datorii.

Chiar dacă autoritățile spun că s-a aplanat conflictul și că agentul tremic nu a fost tăiat, bucureștenii din cartierele Militari și Drumul Taberei ni s-au plâns că stau în frig și că rulmenții caloriferelor sunt calâi sau reci, deși căldura nu a fost oprită de administratori de la subsolul blocurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net