Ei sunt cei mai frumoşi câini de rasă

calin-caini.jpg

Foto: Dorin Constanda

Peste 1000 de căţei din peste 100 de rase şi-au etalat frumuseţea, ieri, la Expoziţia Internaţională Canină C.A.C.I.B. care a avut loc în „Complexul Sportiv Tei” din Bucureşti.

„Au venit la concurs stăpâni cu câini din 10 ţări precum Germania, Rusia, America, Bulgaria, Norvegia etc”, ne-a declarat Cristian Ştefan, preşedintele Asociaţiei Chinologice Metropolitane Bucureşti, organizatorul competiţiei. Câinii, ghidaţi de stăpânii lor, au avut de trecut câteva probe printre care mersul la pas şi alergarea. „Arbitrii analizează şi comportamentul animalului, aspectul acestuia, dacă sunt agresivi cu ceilalţi câini sau cu oamenii. Li se controlează dentiţia, dar şi postura corpului”, ne-a spus Călin, unul dintre participanţi. Câştigătorii au primit diplome de campioni şi cupe. Evenimentul continuă şi astăzi, aflându-se la ediţia 34. 

caini-concurs.jpg

Foto: Dorin Constanda

 

Loading...

Citește și

  • cele mai mari rase de caini

    Sunt greu de întreţinut în apartament, dar sunt extrem de inteligenţi şi pot fi paznici de nădejde. Deţinerea unui câine-gigant prezintă atât avantaje, cât şi dezavantaje. Click! şi divahair.ro îţi arată care sunt cele mai mari rase de câini din lume.

  • cele mai jucause rase de caini

    Sunt câini care adoră să lenevească ore în şir, pe canapea, şi alţii care debordează de energie. Dacă eşti o fire activă, e musai să ştii care sunt cele mai jucăuşe rase de câini.

  • cele mai inteligente rase de caini

    Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai inteligente rase de câini? Click! şi divahair.ro îţi arată care sunt patrupedele care cel mai uşor de dresat, care învaţă mult mai repede decât alţi reprezentanţi ai speciei canine.