Ea este cel mai frumos ciobănesc german din ţară

lara.jpg

Lara a câştigat locul întâi la concursul canin de weekendul trecut
Lara a câştigat locul întâi la concursul canin de weekendul trecut

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O cheamă Lara şi a fost desemnată cel mai frumos ciobănesc german din ţară, în cadrul celui mai recent concurs canin naţional, care a avut loc weekendul trecut în Bucureşti. Însă calităţile ei nu se opresc aici. Lara e un membru al familiei pe care stăpânii ei se pot baza.

Lara poate fi considerată o adevărată „divă”. A câştigat până acum mai multe concursuri de frumuseţe, dar, pe cât e de frumoasă, pe atât e de inteligentă şi ascultătoare. „Este absolventă a examenelor de lucru BH (n.r. Prima treaptă de dresaj de obedienţă şi disciplină), are noţiuni de pază, aport, urmă şi semnalizare a infractorului. A absolvit toate cursurile cu brio”, a declarat dresorul ei, Mihai Nae, posesorul uneia dintre cele mai vechi şcoli de dresaj din ţara noastră.

lara.jpg

Instructorul e tare mândru de "eleva" lui, Lara
Instructorul e tare mândru de "eleva" lui, Lara

Mihai mai are cu ce se mândri. În cadrul aceluiaşi concurs de weekendul trecut, alţi „elevi” ai săi au urcat pe podium. Vigor, un mascul Ciobănesc Caucazian a obţinut locul întâi şi a avut o prestaţie ireproşabilă. „El şi-a început dresajul din cauza comportamentului agresiv faţă de alţi câini şi faţă de oameni străini. Cântărind peste 70 kg la numai un an, exista riscul să nu mai poată fi controlat pentru că şi gradul de agresivitate putea să crească. După doar două săptămâni de dresaj, a învăţat tot ce trebuia”, mai spune instructorul.

vigor.jpg

Mihai Nae alături de Vigor, un Ciobănesc Caucazian premiant
Mihai Nae alături de Vigor, un Ciobănesc Caucazian premiant

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5