Ea e monstrul care şi-a aruncat fetiţa la gunoi

Ultima actualizare:

    Femeia a fost  adusă la audieri  de doi poliţişti Fotografii: Eduard Enea/Sever Ghoerghe/ISU Bucureşti-Ilfov
Femeia a fost adusă la audieri de doi poliţişti Fotografii: Eduard Enea/Sever Ghoerghe/ISU Bucureşti-Ilfov

O săptămână! Atât le-a trebuit poliţiştilor ca să dea de urma mamei care şi-a aruncat pruncul la gunoi. Are 37 de ani, locuieşte în Capitală şi zice că-i pare rău de gestul de neiertat pe care l-a făcut.

A crezut că-şi abandonează bebeluşul abia născut la gunoi şi că va scăpa nepedepsită. Ei, bine, n-a fost deloc aşa. După câteva zile de căutări, oamenii legii au găsit-o pe mama monstru. Nu le-a fost greu să dea de ea, având în vedere că a născut la maternitate şi l-a aruncat la gunoi imediat ce a fost externată. Luni (16 mai) a fost săltată şi audiată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri, de la Poliţia Capitalei. După ţinută părea o femeie normală şi ai fi băgat mâna-n foc că nu ar fi în stare să-şi lepede pruncul. I-a fost ruşine să o vadă o ţară întreagă, aşa că în momentul în care a dat faţă în faţă cu jurnaliştii şi-a acoperit faţa cu o pungă de plastic. Potrivit oamenilor legii, bucureşteanca are 37 de ani şi mai are acasă încă cinci copii.

Click! a aflat că s-a plâns în faţa anchetatorilor că a recurs la gest din disperare. Nu are posibilităţi să crească şase copii şi s-a gândit că dacă-şi abandonează fetiţa o va lua acasă o persoană care să o îngrijească aşa cum se cuvine. Bebeluşul a fost găsit abandonat, pe 9 mai, lângă o pubelă de pe Bd. Ion Mihaleche, nr. 58, din sectorul 1. Era ora 20.00 când o femeie care trecea pe acolo a auzit scâncetele micuţei, aflată într-o pungă de plastic. Plângea de foame şi era îmbrăcată cu pijamaua de la maternitate. Au fost alertate autorităţile la 112, iar un echipaj SMURD a venit numaidecât. Paramedicii au consultat-o pe fetiţă şi au stabilit atunci că venise pe lume în urmă cu cinci-şase zile. Copila se află acum în grija medicilor de la Maternitatea Polizu. Mama ei va fi decăzută din drepturile părinteşti şi sunt şanse mari să ajungă după gratii. Ea este acuzată de tentativă de omor, care se pedepseşte cu 10-20 de ani de închisoare. 

Bebeluşul a fost preluat de  paramedicii  SMURD
Bebeluşul a fost preluat de paramedicii SMURD

Adriana, care este  şi ea mamă, a găsit  copilul şi l-a luat acasă
Adriana, care este şi ea mamă, a găsit copilul şi l-a luat acasă

Lângă aceste  pubele a fost  aruncată micuţa
Lângă aceste pubele a fost aruncată micuţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net