Ea e femeia de serviciu care a murit în clubul Colectiv

femeia-care-a-murit-in-club-colectiv.jpg

Fiica cea mare îşi plânge mama moartă în incendiul din clubul Colectiv
Foto: captură Antena 1

Tragedia de vineri noapte (30 octombrie) din clubul Colectiv a îndoliat zeci de familii. O femeie de serviciu, în vârstă de 38 de ani, care s-a dus la club în locul unei colege se află printre cei 30 de morți. Decesul ei a provocat durere de nedescris pentru cei 5 copilaşi rămaşi acum fără niciun sprijin.

Era mama a cinci copii. Femeia se ocupa de curățenie, dar nu era tura ei în acea seară fatidică. S-a dus în locul unei colege care a sunat-o să îi spună că se simte rău. Nu a mai apucat să se întoarcă acasă la micuţii ei. A murit călcată în picioare de mulţimea care s-a panicat în momentul în care a izbucnit incendiul. Soţul ei a murit şi el într-un accident de serviciu, iar acum cei cinci îngeri au rămas orfani. Copiii au următoarele vârste: 11 ani( gemenii) , 14 ani, 16 ani și 23 ani.

"Măicuţa mea nu mai e. A murit. Am simţit că nu mai am cui să mă plâng. E cea mai grea durere. Ea ne făcea tot ce era mai bun. Foarte mult s-a chinuit cu noi. Nu ne-a dat niciodată", a declarat Camelia, fiica Mariei, duminică seară în cadrul ediţiei speciale a emisiunii ''Acces Direct'', de la Antena 1.

Mama lor a plecat cu o jumătate de oră mai devreme de acasă, dar nu a uitat să îi spună uneia dintre fete că atunci când se va întoarce acasă vor merge împreună în parc. "Mi-a spus că atunci când o să se întoarcă acasă de dimineaţă o să meargă cu mine să îmi ia nişte ghete frumoase şi apoi mergem în parc", a adăugat şi Denisa, una dintre fetele Mariei Ion.

Vineri noapte (30 octombrie), incendiul produs în Club Colectiv a ucis 30 de oameni și a rănit alți 184. La ora actuală, 146 de persoane au rămas internate în spitalele bucureștene, 90 dintre ele fiind grav rănite. România este în doliu național timp de trei zile, începând cu sâmbătă (31 octombrie).

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • incendiu in club colectiv

  Tragedia de vineri noapte (30 octombrie) scoate la iveală poveștile cutremurătoare ale victimelor care au pierit în incendiul produs în Club Colectiv. Autoritățile nu au reușit să indentifice încă toate victimele. Familiile acestora au fost chemate sâmbătă (31 octombrie) la Institutul de Medicină Legală (IML). O femeie de serviciu, în vârstă de 38 de ani, care s-a dus la club în locul unei colege se află printre cei 27 de morți.

 • colectiv mars solidaritate

  Peste 12.000 de persoane s-au prezentat la marșul dedicat victimelor incendiului. Participanții la „Silent walk” (plimbare în liniște n.r) țin un moment de reculegere pentru cei 29 de oameni care și-au pierdut viața în incendiul de la Club Colectiv, produs vineri (30 octombrie). Circulația este blocată în zona localului unde s-a produs tragedia.

 • victor ponta

  Incendiul din Colectiv a provocat sute de victime și a distrus zeci de familii. Peste 150 de persoane au fost internate cu arsuri grave vineri seară, 30 octombrie. Patru dintre aceste persoane au decedat pe paturile de spital. Doctorii muncesc din greu pentru a-i salva pe cei care se zbat între viață și moarte.

 • incendiu explozie tragedie club control

  Din păcate, numărul victimelor care au pierit în urma incendiului produs la Colectiv a crescut la 29. Duminică (1 noiembrie), o femeie în vârstă de 31 de ani a murit la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. O altă femeie a pierit la Spitalul de Arși.