E vineri 13! Un șofer căutat de Poliție a făcut praf 5 mașini

accident-masini-lovite-aviatiei.jpg

accidemt, masini, lovite, aviatiei
Cinci mașini care așteptau la semafor au făcut lovite
Fotografii: Sever Gheorghe

Urmărire ca-n filme în Capitală! Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a ajuns să producă haos. Disperat să scape de oamenii legii, acesta a făcut praf 5 mașini, în zona Aviației. Doi oameni au fost răniți.

Zi cu ghinion pentru un bucureștean certat cu legea. Astăzi, 13 iulie, în jurul orei 11.45, acesta se afla la volanul unui Audi cu numere de Bulgaria, în zona Aviației.

Un echipaj al Secției 2 Poliție se afla în zonă, pe strada Salubrității, și cum i s-a părut suspect autoturismul, care venea din sens opus, i-a făcut semn șoferului să oprească.

A refuzat să o facă și și-a văzut de drum. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui și au cerut sprijinul echipajelor aflate în zonă.

S-a făcut baricadă pentru prinderea lui

Patru mașini de la Rutieră au sosit imediat și au făcut un baraj ca să-l oprească.

În loc să încetinească, bărbatul a apăsat pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului și a intrat în cinci mașini aflate în trafic pe strada Alexandru Șerbănescu. Urmărirea a durat cinci minute.

masini-accident-aviatiei.jpg

masini, accident, aviatiei
Mașinile vor fi ridicate de la locului accidentului pe platformă
Șoferul a coborât repede din Audi și a fugit. La fel a încercat să facă și pasagerul din dreapta, dar a fost prins și dus la spital pentru că acuza dureri.

Potrivit unor surse, el era căutat pentru că ar fi comis mai multe infracțiuni.

”În acest moment, fugarul este căutat, iar colegii îl verifică pentru a de stabili dacă este vorba despre un cetățean dat în urmărire. Se verifică dacă are cazier”, ne-a declarat Mirela Druga, de la Poliția Capitalei.

Cel care se afla la volanul autoturimsului nu este proprietarul care apare în acte, astfel că singurul care le poate da date despre urmărit este cel care-l însoțea, dar se așteaptă ca medicii să-i facă toate investigațiile. 

Un alt șofer a fost rănit ușor, însă, cinci din cele șase autoturisme implicate în incident sunt făcute praf, inclusiv cea a omului cu probleme. 

accident-masini-soferi-aviatiei.jpg

masini, accident, aviatiei
Șoferii păgubiți nu-și revin din șoc
Loading...