E ultimul weekend de vară. Uite unde poți să mergi la bălăceală în București!

foto_deschidere_strandul-crangasi.jpg

strandul crangasi
La ștrandul Crângași ai la dispoziție și tobogane cu apă
Citeste tot despre: 

Profită de ultima zi de vară și mergi la bălăceală! Mâine este 31 august, iar ștrandurile și piscinele din Capitală sunt încă deschise. Iată cât te costă distracția!

Sezonul estival se încheie cu temperaturi fierbinți. Sâmbătă, 31 august, sunt anunțate 31-32 de grade Celsius, la umbră, în București, vreme numai bună de plajă. Așa că pregătește-ți geanta cu cremă solară, costumul de baie și pălăria. Ai o gamă variată de spații unde te poți bălăci în voie. Și pe 1 septembrie vom avea parte de o vreme de vară autentică.

Ștrandul Crângași - Magic Place

Programul începe la ora 8.00 și se termină la ora 20.00. Intrarea pentru adulți costă 50 de lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități, 30 de lei. Aici ai la dispoziție și tobogane cu apă.

Piscina Floreasca

Se dă drumul la distracție la ora 10.00 și ține până la ora 18.30. Biletul în weekend costă 70 lei adulți pentru adulți și 50 lei pentru copiii între 3 și 12 ani. Cei care au 7Card beneficiază de o reducere de 15 lei. Prosopul se închiriază cu 30 de lei. Rezervările telefonice pentru șezlonguri sunt valabile până în ora 11.00.

gradina-floreasca-13.jpg

gradina floreasca
Piscina Floreasca este deschisă între orele 10.00 și 18.30

 

Therme

Aici poți petrece o zi de bălăceală printre palmieri, în Zona The Plam, unde prețurile diferă în funcție de câte ore stai. O zi întreagă costă 80 de lei, 4-5 ore, 73 de lei, 3 ore, 63 de lei. Și în zona Galaxy, unde au acces și copiii, este o plajă. Programul începe sâmbătă la ora 8.00, duminică la ora 9.30, și se termină la miezul nopții.

therme.jpg

therme imagine de ansamblu
La Therme te poți bălăci printre palmieri

 

Younivers Summer Club

Piscina se află în Piața Presei Libere nr. 1 și are program de marți până duminică, de la 9.30 la 20.00. Intrarea costă în funcție de zona în care te așezi. În weekend, pentru zona A  plătești 80 de lei și 40 de lei pentru copiii între 3 și 12 ani, iar pentru zona B: 55, respectiv 30 de lei.

younivers3.jpg

Piscina Younivers se află în Piața Presei Libere

 

Playa 9

Playa 9 sau fostul ştrand Străuleşti își așteaptă clienții de miercuri până duminică, între orele 9.30-21.00. Adulții plătesc 50 lei și 30 lei pentru copiii de peste 7 ani. Aici sunt două piscine, dintre care una dedicată exclusiv copiilor, două baruri, food trucks, 350 de șezlonguri, dușuri, vestiare, muzică, locuri de parcare.

playa-verde-1-1024x768.jpg

playa verde
Fostul ştrand Străuleşti își așteaptă clienții de miercuri până duminică

Citește și:

Piscine București. Ce ștranduri sunt deschise și cât costă intrarea

UPDATE. Intoxicați cu clor la ștrandul din Drumul Taberei. 7 copii și doi adulți, de urgență la spital

 

Loading...

Citește și

  • Ai stat prea mult sub soarele arzător sau ai uitat să aplici o cremă protectoare? Din fericire, există nenumărate remedii naturale care-ţi vor calma arsurile. “Click! pentru femei” îţi spune care sunt acestea.

  • Vacanţa înseamnă relaxare, odihnă, soare şi răsfăţ! Dacă n-ai fost suficient de prudentă şi ţi s-a înroşit pielea, iată câteva trucuri pentru a scăpa rapid de starea de disconfort. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei“!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1