Trupa Evanescence revine în România

Una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe rock americane revine în România pentru un super concert în aer liber la Arenele Romane. Cu albume vândute în zeci de mili-oane de exem-plare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroa-se nominalizări şi premii internaţionale.

Majoritatea hiturilor vor răsuna în Bucureşti, începând cu ora 20.00. Preţul biletelor porneşte de la 159 de lei şi ajunge la 380 de lei. Cei care vor să se întâlnească şi să facă poze cu trupa, să aibă intrare cu prioritate, versuri cu autograf şi un pachet cu daruri trebuie să plătească 1.533 de lei.

Zdob şi Zdub, concert aniversar

Joi, 12 septembrie, este ziua când Berăria H din Bucureşti împlineşte 5 ani. Momentul îl sărbătoreşte aşa cum ştie mai bine: cu muzică bună, mâncare, băutură şi distracţie. Invitaţi de onoare sunt băieţii de la Zdob şi Zdub, care vor urca pe scenă să întreţină atmosfera. De la ora 21.30, promit să ridice toată sala în picioare pe clasicul ritm „hardcore moldovenesc”. Biletele costă 45, 75 sau 110 lei. 

Comedia «Boeing Boeing» revine la teatru

Piesa „Boeing Boeing” a intrat în cea de-a şasea stagiune, fiind vizionată de la premieră şi până în prezent de peste 60.000 de spectatori. Aici îl puteţi vedea pe arhitectul Bernard, un burlac convins şi un playboy veritabil, care îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, care habar nu au una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil, planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor. Complicaţiile nu întârzie să apară, iar ele vă vor smulge hohote de râs. Totul vineri, 13 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 90 de lei.

Loading...

Citește și