Două tramvaie s-au ciocnit în zona Răzoare din Capitală. 4 persoane rănite

Ultima actualizare:

    Patru persoane au fost rănite în urma accidentului
Patru persoane au fost rănite în urma accidentului

Patru persoane au fost rănite, iar trei dintre ele au ajuns la spital, după ce două tramvaie s-au ciocnit în zona Răzoare din București.

Două tramvaie de pe același sens au intrat în coliziune în zona Răzoare din București, pe șoseaua Progresului. La fața locului au ajuns mai multe vehicule de intervenție, printre care 2 ambulanțe SMURD, o motocicletă SMURD și o ambulanță. 

Patru dintre persoanele care se aflau în tramvai la momentul impactului au avut nevoie de acordarea primului ajutor. Dintre ele trei au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una dintre ele a refuzat să meargă la spital, fiind rănită ușor.

În jurul orei 15.45 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe sos.Progresului. Conducatorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit in stație, pentru îmbarcarea/debarcarea pasagerilor.În urma accidentului rutier, trei persoane au fost ranite și transportate la spital pentru îngrijri medicale.În continuare, se efectuează cercetari în vederea stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timișoara a fost restricționat pe parcursul efectuarii cercetării la fata locului. Ambii conducători de tramvaie au fost testați, rezultatul fiind negativ. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net