Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală! 7 persoane rănite

accident-tramvaie.jpeg

Accident două tramvaie
Unul dintre conducători nu ar fi schimbat macazul
Citeste tot despre: 

Accident în Capitală! Două tramvaie s-au ciocnit la intersecția dintre Șoseauna Olteniței și Giurgiului, miercuri dimineață (27 mai). Conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe șoseaua Olteniței către Giurgiului nu ar fi schimbat macazul și a intrat în coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar.

UPDATE: Șase persoane au fost transportate la spital, dintre care și un vatman. Două victime au ajuns la Sf. Ioan, iar alți doi răniți au fost duși la Spitalul Universitar.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00. Șapte persoane au fost rănite în urma accidentului de miercuri dimineață. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru victime multiple.

accident-tramvai-bucuresti.jpeg

Vatmanii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0
Foto: ISU București-Ilfov

 

Trei răniți au fost transportați la spitalul Bagdasar-Arseni. Din primele informații, victimele au suferit leziuni ușoare. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului. Vatmanii au fost testați cu aparatul etilostest și s-a stabilit că niciunul dintre ei nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

accident-tramvai-bucuresti-2.jpeg

Conducătorul tramvaiului de pe linia 7 nu ar fi schimbat macazul
Foto: ISU București-Ilfov

 

 

Loading...