Dorele, e bine la soare în excavator?

Ultima actualizare:

    Muncitorul a avut ideea genială de a-şi face odihna cât mai plăcutăFOTO: SORIN PUIU
Muncitorul a avut ideea genială de a-şi face odihna cât mai plăcutăFOTO: SORIN PUIU

Un şezlong de paie, o pernă şi o umbrelă de soare! Nimic neobişnuit pentru o scenă de vară. Decorul a fost însă amenajat de un muncitor inventiv fix în cupa unui excavator!

Fotoreporterii Click! au surprins în urmă cu două zile o imagine care arată clar cât de inventiv e românul la greu. În pauza de prânz, topit de oboseală şi de căldură, un muncitor care lucra la un şantier din zona Dorobanţi din Capitală şi-a încropit un pat pe cinste. Ba chiar o adevărată garsonieră, totul într-un excavator. Şi-a adus un şezlong din paie, a pus pe el o pernă, a fixat bine şi umbrela în aşa fel încât să nu-l bată soarele de amiază, iar Moş Ene a venit cât ai zice „peşte”! La doar câţiva metri de excavator, într-o baracă, mai dormeau şi alţi colegi, nu atât de norocoşi încât să-şi petreacă la aer curat pauza de odihnă!

A parcat utilajul chiar lângă baracă
A parcat utilajul chiar lângă baracă

Hai la cireşe!

Dacă nu faci pauză de somn la aer, faci una de masă, dar tot direct din natură. Pofticios nevoie mare când a văzut minunăţiile de cireşe într-un copac, un lucrător s-a cocoţat pe maşina de intervenţie a RATB ca să ajungă la fructe. După câteva minune şi cu buzunarele pline de „recoltă”, omul s-a dat jos, relaxat şi cu pofta satisfăcută.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net