Doi adolescenți au fost electrocutați pe podul CFR din Parcul Herăstrău

adolescenti-electrocutati-herastrau.jpg

Doi adolescenți au fost electrocutați pe podul CFR din Parcul Herăstrău
Foto: Mediafax

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost electrocutat, duminică, 16 iunie, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate, anunță reprezentanții ISU București-Ilfov, suferind arsuri pe 60% din suprafața corpului. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, care a încercat să-l ajute pe acesta, a suferit, de asemenea, arsuri, pe o suprafață mai mică a corpului.

Doi adolescenți au fost electrocutați pe podul CFR din Parcul Herăstrău

UPDATE: Doi adolescenți urcați pe arcada podului CFR din Parcul Herăstrău au fost coborâți de salvatori, cel de 17 ani, care s-a electrocutat și prezintă arsuri pe 60% din suprafața corpului, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar cel de 19 ani, care a urcat pe arcada podului în încercarea de a-l ajuta, a fost dus ls Spitalul de Arși, potrivit ISU București-Ilfov. Pe linia de înaltă tensiune de pe pod sunt 27. 000 V, iar salvatorii au fost nevoiți să aștepte decuplarea curentului.

O persoană a fost electrocutată duminică, 16 iunie, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Ulterior, după ce echipajele de salvare au ajuns la fața locului, s-a constatat că pe lângă tânărul electrocutat mai exista un altul care a sărit să îl ajute și a suferit, de asemenea, arsuri pe o suprafață mai mică a corpului. 

La locul incidentului s-a intervenit cu o ambulanță SMURD, medic de urgență, autospecială cu apă și spumă, cât și detașamentul special de salvatori. Din primele informații, s-a așteptat întâi decuplarea curentului pentru a se putea demara operațiunea de salvare. Circulaţia trenurilor spre mare a fost, de asemenea, blocată.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1