Doamna primar, am găsit şi noi nişte «cratere»! Gropile din Capitală, luate la control de Firea

6-actu-1-2col.jpg

Str. Răzoare
Foto: Florin Şuler
Citeste tot despre: 

800. Atâtea gropi spune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, că au fost numărate pe străzi la începutul primăverii. Pentru că edilul-şef a făcut apel la cetăţeni să semnaleze problemele din trafic, reporterii Click! au fost la vânătoare de ”cratere”.

Gabriela Firea a prezentat marţi o situaţie a drumurilor la ieşirea din iarnă. Edilul celui mai mare oraş din România anunţă că se lucrează deja la reabilitarea tronsoanelor afectate şi a găsit vinovaţii pentru capcanele rutiere care enervează atât şoferii: vremea rece şi soluţiile folosite pentru deszăpezire. Edilul a precizat că Administraţia Străzilor "a acţionat deja pe 600 de gropi, dar încă sunt în continuare de reparat, de reabilitat".

6-actu-2-15col.jpg

Bd. Aerogării
Foto: Florin Şuler

6-actu-3-15col.jpg

Șos. Virtuții
Foto: Florin Şuler

Firea a făcut apel la bucureşteni să anunţe autorităţilor orice groapă la call-center-ul Primăriei Capitalei 0800.800.868. Nu ştim unde au reparat sau ce au numărat specialiştii Municipalităţii, dar pe teren gropile sunt la putere, indiferent de sector sau zonă. Pe Bd Aerogării (sector 1), la Pasajul Băneasa, pe ambele sensuri, în zona visàvis-de Secţia 2 Poliţie mai multe capcane rutiere silesc şoferii să facă slalom pentru a nu-şi face praf maşinile.

6-actu-5-15col.jpg

Șos. Pantelimon
Foto: Florin Şuler

6-actu-4-15col.jpg

Bd. Theodor Pallady
Foto: Florin Şuler

6-actu-1-2collll.jpg

Str. Răzoare
Foto: Florin Şuler

La un kilometru distanţă, pe str. Barbu Văcărescu (sectorul 2), apoi, tot în sectorul 2, pe Şoseaua Pantelimon, în dreptul Cora. Nici cu gropile din sectorul 3 nu ne este ruşine: am găsit pe Theodor Pallady, în dreptul complexului Piaţa Trapezului. În sfârşit, în sectorul 6 am descoperit ceva ”frumos” pe str Răzoare, vis-à-vis de biserica din intersecţie. 

6-puls-taximetristi.jpg

Fotografii: Florin Şuler
  • Stroe Laurențiu, taximetrist: ”Cum a numărat primarul gropile de i-au ieșit atâtea? Păi eu, care merg toată ziua prin București cred că sunt 800 doar în zona Crângași. Ca să îi iasă socoteala cum a vrut ea, cred că a numărat din 10 în 10. Este o mare glumă.” 
  • Sorin Ionuț, taximetrist: ”Nu cred așa ceva. Autoritățile nu au grijă de străzi, dar stau să numere gropile? Asta chiar că este bună! Cred că nu există șofer să o creadă, dar îmi place că încearcă. Cum să cred că sunt doar 800 și că a și rezolvat o parte. Ea nu merge prin București? Îi place?”
Loading...