Degajare de fum la metrou, în stația Eroii Revoluției

Degajare de fum la nivelul peronului in statia de metrou Eroii Revolutiei. In acest moment se realizeaza o verificare a spatiilor pentru a se identifica sursa fumului.

UPDATE: Sursa de fum a fost identificată intr-o nișă a tunelului, cu o suprafață de aprox 4 mp. În interior au ars hârtie, textile, ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulația metroului a fost reluată.

UPDATE: După comunicarea Metrorex, cei de la ISU au venit cu o completare: în urma verificarilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulatia metroului sistata. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exacta.

Circulatia metrolui nu este restrictionata momentan, nu se impune evacuarea calatorilor din statie, dar ca masura preventiva a fost sistat accesul din exterior. Actioneaza 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și unul de descarcerare, anunță ISU București-Ilfov.

 

Metrorex anunta ca la ora 18.30, din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu in stația de metrou Eroii Revolutiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de interventie Metrorex au intervenit imediat si au rezolvat situatia. Nu au existat probleme in circulatie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din statii. Mentionam ca nu este vorba despre un incendiu si calatorii nu au fost pusi in niciun moment in pericol.

După comunicarea Metrorex, cei de la ISU au venit cu o completare: în urma verificarilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulatia metroului sistata. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exacta.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1