Degajare de fum la metrou, în stația Eroii Revoluției

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Degajare de fum la nivelul peronului in statia de metrou Eroii Revolutiei. In acest moment se realizeaza o verificare a spatiilor pentru a se identifica sursa fumului.

UPDATE: Sursa de fum a fost identificată intr-o nișă a tunelului, cu o suprafață de aprox 4 mp. În interior au ars hârtie, textile, ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulația metroului a fost reluată.

UPDATE: După comunicarea Metrorex, cei de la ISU au venit cu o completare: în urma verificarilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulatia metroului sistata. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exacta.

Circulatia metrolui nu este restrictionata momentan, nu se impune evacuarea calatorilor din statie, dar ca masura preventiva a fost sistat accesul din exterior. Actioneaza 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și unul de descarcerare, anunță ISU București-Ilfov.

simeon stalpnicul png

Metrorex anunta ca la ora 18.30, din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu in stația de metrou Eroii Revolutiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de interventie Metrorex au intervenit imediat si au rezolvat situatia. Nu au existat probleme in circulatie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din statii. Mentionam ca nu este vorba despre un incendiu si calatorii nu au fost pusi in niciun moment in pericol.

După comunicarea Metrorex, cei de la ISU au venit cu o completare: în urma verificarilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulatia metroului sistata. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exacta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net