Teo Trandafir a izbucnit: ”Alexandru Arșinel cred că este pe altă lume în momentul acesta!"

arsinel2.jpg

alexandru arsinel spital universitar
Alexandru Arşinel a fost spitalizat pe fondul supărărilor din ultima vreme
Foto: arhivă personală

Teo Trandafir îi apărarea actorului, și spune că regretă nespus moartea celor două mari colege de scenă ale acestuia, însă Alexandru Arşinel trebuie înţeles în aceste momente grele.

“Ne doare ca au disparut atat de repede Stela Popescu si Cristina Stamate! Insa, ma gandesc si la Alexandru Arsinel, cred ca este pe alta lume in momentul acesta! Ii rog pe toti sa se  puna si in locul omului care a pierdut cel mai bun prieten si partenerul de scena, dar si pe unul dintre cei mai importanti actori din teatrul lui", a declarat Teo.

Prezentatoarea a mai vorbit și despre ”pecetea” pe care Arșinel o poartă după transplantul de rinichi. 

“Am sa va fac o marturisire, Alexandru Arsinel nu si-a revenit niciodata dupa acele acuzatii! Intotdeauna s-a simtit si nedreptatit, si umilit pe nedrept si pus la zid pentru un lucru de care nu este vinovat! La un moment dat, chiar am facut un interviu cu domnia lui, mai putin formal, si era intrigat. L-am inteles perfect! Era firesc ca in momentele lui de imuno-depresie psihica, atunci cand pur si simplu iti “cade” psihicul, la el sa se rupa firul exact unde este mai subtire. Acolo, in acuzatiile ca a facut o operatie dificila in detrimentul altora, are Arsinel un punct nevralgic, acolo il doare cel mai tare si, in momentul in care ceva rau i se intampla, tot acolo se intoarce, fiindca va dati seama ca toate acele rautati si-au pus amprenta asupra lui. Sa faci un transplant de o asemenea dificultate si apoi sa iesi intr-o lume ostila, trebuie sa fie infiorator! Nu iau partea nimanui, dar ar trebui, mai ales in clipele acestea, sa incercam, daca am putea, sa mentinem opiniile impotriva altora pentru noi! Macar pana trece necazul! Cei care l-au acuzat pe Alexandru Arsinel, parerea mea este ca trebuie sa se opreasca putin, macar acum”, a spus pentru wowbiz, Teo Trandafir. 

Loading...

Citește și

  • Am observant că, pe lângă talentul actoricesc, comic, specific umorului şi revistei, te leagă de Stela un deosebit simţ muzical. Şi o voce.

  • Nu m-a bulversat ştirea că intri în politică. Intuiam că vrei să intri undeva. La un post tv: realizator, manager, consilier, degringolată nu mai ştiai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1