De ce a fost din nou haos la metrou, pe magistrala Berceni-Pipera

Ultima actualizare:

    Aşa era azi, la ora 9.00, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1foto: Click!
Aşa era azi, la ora 9.00, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1foto: Click!

Circulaţia metrourilor se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, din cauza unei defecţiuni produse pe Magistrala 2, la un tren care mergea spre Pipera. Ca urmare, s-a creat aglomeraţie.

Potrivit Metrorex, marţi, la ora 8.15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou care mergea spre Pipera. "Călătorii aflaţi în tren au fost debarcaţi în staţia Piaţa Victoriei 1, în condiţii de siguranţă, şi au fost preluaţi de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului", arată Metrorex. Între timp, echipele Metrorex au făcut demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulaţie.

Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii. Şi în intervalul 9.00-9.30 circulaţia se desfăşura cu dificultate, iar pe peronul de la Piaţa Victoriei era un adevărat frunicar. Resemnaţi că vor întârzia la serviciu, călătorii nu au avut altceva de făcut decât să îşi scoată telefoanele mobile şi să imortalizeze haosul.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net