Cum se lucrează la CNA sub Laura Georgescu: ”«Fă» e la ordinea zilei. Mi-a spus că mă castrează”

Ultima actualizare:

    Laura Georgescu, președintele CNAFoto: Mediafax
Laura Georgescu, președintele CNAFoto: Mediafax

Laura Georgescu, președinta Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), menține o atmosferă de teroare în interiorul instituției, susține o angajată. Mariana Popa a declarat sâmbătă seară la Realitatea TV că șefa ei a amenințat că o castrează.

"Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul «fă» este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea și toți angajații i-au spus că le este frică de ea. A savurat momentul", a spus Mariana Popa, potrivit hotnews.ro.

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a incurajat pe angajați spre delațiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancționată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplina și, pe de alta parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituția. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează. Era de față la momentul respectiv și directorul postului Trinitas TV", a mai spus angajata CNA.

Mariana Popa, angajata CNA, a fost invitata unei ediții speciale cu Lavinia Șandu la Realitatea TV
Mariana Popa, angajata CNA, a fost invitata unei ediții speciale cu Lavinia Șandu la Realitatea TV

"Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă că nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 și nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că așa ceva este posibil. După toate dezvăluirile și inregistrarile recente, Laura Georgescu pare totuși un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea și toți angajații i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a relatat Mariana Popa.

Laura Georgescu, slobodă la gură

În urmă cu câteva zile, Realitatea TV a dat publicității înregistrări cu Laura Georgescu în care aceasta are un limbaj sub nivelul funcției pe care o deține.

Șefa CNA foloseşte apelative jignitoare la adresa preşedintelui Comisiei de Apărare şi a lui Sebastian Ghiţă. „M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de...aşa. Înţelegi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez... Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?”, afirmă Laura Georgescu.

Într-o altă înregistrare adusă în atenţia publicului, preşedintele CNA aduce în discuţie posibile sponsorizări pentru instituţia pe care o conduce, sub forma unor laptopuri. „Laptopuri nu ne sponsorizaţi şi pe noi? Nu ne faceţi şi nouă o donaţie? 5 bucăţi! Ăla e un jaf, frate, să mor eu, e la preţ de piaţă! Nu ştiu, 1-7, 1700, cât dracu e? Nu am înţeles. Lăsaţi, lăsaţi, făceţi-vă că ştiţi ce vreau! Te pup, pa, pa! Să dea nişte laptopuri. Nu, nu, nu ţi le mai...laptopuri, ascultă-mă puţin că o rezolv altfel. (O sun pe Gubernat să văd). Că n-aş băga, frate bani în laptopuri. Sunt tâmpită, mă, să iau laptopuri de bani pentru instituţie, mă, când putem să le luăm altfel, mă, am atâţia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ţi explic? E păcat de Dumnezeu, mă! Nu suport să iau bani din instituţie să rezolv problemele. Mi se pare de un căcat. (Gubernat) asta e prietenă cu unu’, înţelegi, şi m-a tot întrebat dacă vreau... Să nu iau 5 laptopuri pe moca? Dă-i dracului, ce-o să spună? C-am primit şpagă, dă-i în....”, afirmă Laura Georgescu în cea de-a doua înregistrare.În urma publicării acestor înregistrări, mai multe persoane publice i-au cerut demisia șefei CNA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net