Cum puteţi obţine reduceri inedite la vacanţe

Ultima actualizare:

Dacă intenţionaţi să plecaţi într-o vacanţă anul acesta şi vreţi să obţineţi cel mai mic preţ, acum e momentul să o rezervaţi. La Târgul de Turism deschis azi la Romexpo, operatorii de turism se întrec în oferte şi promoţii care mai de care mai originale. Aici găsiţi vacanţe la 1 euro, puteţi obţine reduceri în schimbul magneţilor sau a declaraţiilor de dragoste, ba chiar puteţi câştiga excursii gratis, de o zi.

Zeci de operatori de turism şi sute de clienţi au luat cu asalt azi Pavilionul B2 de la Romexpo, acolo unde are loc ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României. Timp de 4 zile, de joi şi până duminică, sunteţi aşteptaţi cu oferte atractive de vacanţe pentru Paşte, pentru vară, city-break-uri, circuite, sejururi romantice pentru cupluri, liniştite pentru seniori sau distractive pentru copii. Aproape fiecare agenţie a pregătit ceva interesant, inedit. 

Reduceri în schimbul declaraţiilor de dragoste

Jojo a scris o declaraţie de dragoste şi a primit reducere la vacanţa în Malta
Jojo a scris o declaraţie de dragoste şi a primit reducere la vacanţa în Malta

„Standul iubirii” a fost amenajat de agenţia Malta Travel. Într-un decor cu multe inimioare, turiştii pot scrie declaraţii de dragoste pe o tablă imensă, special amenajată. În schimbul lor, primesc reduceri în valoare de 120 € din pachetele de vacanţă pentru doi sau de preţuri speciale early booking. Aici am găsit-o şi pe Jojo. Tocmai scrisese pe tablă că iubeşte viaţa, oamenii şi călătoriile. „Da, sunt îndrăgostită de călătorii, iar în Malta nu am fost niciodată. Am auzit că e superb şi vreau să merg la începutul lui iunie”, a declarat actriţa. „E luna iubirii şi, pentru că de 20 de ani agenţia noastră iubeşte româneşte, ne-am provocat clienţii la o ieşire la tablă pentru a beneficia de reduceri. Avem pachete de la 299 € pentru 7 nopţi  la hotel de 4*, cu mic dejun şi cină incluse, zbor cu avionul”, a declarat Mihaela Crăciun, directorul agenţiei.

  • Concursuri cu excursii gratis

Vârciu a făcut-o fericită pe doamna Ioana Chirea, oferindu-i o excursie gratis
Vârciu a făcut-o fericită pe doamna Ioana Chirea, oferindu-i o excursie gratis
  • Câţiva paşi mai încolo e gălăgie mare şi lume adunată ca la circ. Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu dau gratis excursii de o zi la standul Hello Holidays. Curajoasă, doamna Ioana Chirea  (68 de ani) se înscrie, răspunde la o întrebare simplă şi câştigă o excursie la Ocnele Mari. „Cât mă bucur! Niciodată nu am câştigat nimic... Staţi să vedeţi când va auzi soţul!”, spune, toată numai un zâmbet, câştigătoarea. Potrivit reprezentantului agenţiei, Cosmin Vasile, se dau 15 astfel de excursii în fiecare zi de târg. Printre destinaţii: Delta Dunării, Valea Prahovei, Transalpina, Transfăgărăşan sau cetăţile fortificate din Transilvania.
  • Plata cu magneţi de frigider

Laurenţiu şi-a donat magneţii cumpăraţi în vacanţele trecute
Laurenţiu şi-a donat magneţii cumpăraţi în vacanţele trecute
  • Şi Dertour vine cu o promoţie inedită: aduci cu tine 10 magneţi din vechile vacanţe şi primeşti 100 € reducere la cumpărarea unei noi vacanţe. Cei care vor să plătească cu suveniruri pot alege destinaţii precum Turcia, Grecia sau Spania, sejururi în Tunisia şi Egipt sau pe meleaguri mai exotice precum Bali sau Thailanda. 
  • Vacanţa la 1 euro
  • Ca în fiecare an, Christian Tour vine cu vacanţele de 1 euro pentru 7 zile de cazare în însorita Grecie. Anul acesta e valabilă în Corfu, doar în anumite perioade şi în anumite unităţi de cazare. Oferta presupune achiziţionarea transportului cu autocarul, care costă 85 € de persoană dus-întors. De asemenea, turiştii care pleacă în vacanţă cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinaţiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki. Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 €/cameră până la 400 € în destinaţii ca Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca şi Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos şi Rodos (Grecia).

Click! spune

Târgul de Turism al României, aflat la cea de-a 43-a ediţie, are loc în Pavilionul B2 de la Romexpo. Programul de vizitare e între 10.00 şi 18.00 (20-22 februarie) şi între 10.00 şi 16.00, duminică, în ultima zi. Biletul costă 20 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net