Criminalul de la Perla îşi lasă fiul pe drumuri! EXCLUSIV

bogdan-vladan.jpg

Bogdan Vlădan a încercat în zadar să salveze averea familiei

Soartă cruntă pentru Bogdan Vlădan, fiul ucigaşului de la Perla. Tânărul rămâne fără casa părintească, după ce fiica şi soţul casierei coaforului, Mariana Bendre, au obţinut executarea silită a celui care i-a curmat viaţa femeii.

“De-atâta vreme-mi merge rău, că am senzaţia că mi-e bine”, este un citat care se regăseşte pe contul de socializare al lui Bogdan Vlădan. La mai bine de doi ani de când tatăl i-a ucis mama, tânărul primeşte o nouă lovitură teribilă. Judecătorii au hotărât  executarea silită a lui Gheorghe Vlădan pentru suma de 316.931 de lei.

gheorghe_vladan.jpg

Gheorghe Vlădan este executat silit de rudele casierei ucise

Atât trebuie să obţină Georgiana şi Cornel Bendre, fiica şi soţul Marianei Bendre, drept daune morale şi materiale de la criminalul de la Perla. Pentru a obţine aceşti bani, magistraţiii Judecătoriei sectorului 4 au decis ca executarea să se producă pe întreg teritoriul ţării. Cel care simte, în continuare, repercusiunile gestului necugetat al lui Gheorghe Vlădan este fiul acestuia, Bogdan. Tânărul de 25 de ani riscă să rămână fără casa din zona Parcului Carol, unde fiecare colţişor îi trezeşte amintiri dragi legate de mama lui, Florina.  Acolo, în acea casă, şi-a văzut şi ultima oară familia reunită.

casa_vladan.jpg

În această casă a locuit familia Vlădan

Tocmai de aceea, Bogdan a încercat tot ce i-a stat în puteri să pună la adăpost averea familiei sale, cerând inclusiv divorţul părinţilor săi. Se aştepta ca familiile celor opt victime să ceară despăgubiri pentru suferinţa produsă de tatăl său.

Loading...
 
 

Citește și